in

Italia, român condamnat la închisoare pentru un bax de grappa, încercase să-l fure dintr-un supermarket

Italia, român condamnat la închisoare pentru un bax de grappa. Un român de 36 de ani a fost arestat în Friuli Venezia Giulia pentru că are de executat șapte luni de închisoare pentru furt calificat.

Bărbatul, de fapt, încercase să fure o ladă de grappa dintr-un supermarket, profitând de aspectul său îngrijit și imberb și de fizicul său firav și subțirel, care i-au permis să treacă aproape neobservat printre rafturi. Bărbatul părea a fi minor, scrie friulioggi.it.

Citiți și: Italia, ajutoare casnice și îngrijitoare care ”uitaseră” să își declare veniturile la fisc, suma totală peste un milion de euro

Italia, român condamnat la închisoare pentru un bax de grappa

A trecut neobservat, dar i-a atras atenția paznicului când, la ieșirea din supermarket și-a pus pe umeri o cutie mare care conțineau sticle de grappa. Văzând că fusese descoperit, tânărul a luat-o la fugă hotărât spre ieșirea din magazin, în încercarea de a fugi rapid.

Simțindu-se vânat a fugit dar când a găsit ușa de panică închisă în fața lui, nu a ezitat să o spargă. Prins între geamurile sparte, a declarat că este minor, neavând niciun act de identitate la el. Astfel și-a asigurat libertatea, dar numai momentan, pentru că datorită denunțului pe care l-a făcut supermarketul a fost judecat și condamnat. A scăpat însă din nou și a dispărut.

A fost depistat de carabinierii de la unitatea radiomobilă din Aurisina, angajați în controale rutiere, care l-au reperat la bordul unui autobuz. Militarii nu s-au lăsat păcăliți de chipul său de băiat, și pentru că documentul său de identitate, pe care acum îl avea asupra sa, a confirmat că este adult.

Bărbatul de 36 de ani mai era căutat în baza unui mandat de arestare emis de Procuratura din Milano în 2011. La finalul formalităților, bărbatul arestat a fost dus la închisoarea Coroneo din Trieste.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
bonus 991 euro Italia

Italia, vine bonusul de 991 de euro, dar numai pentru cei peste această vârstă: cine îl poate primi în 2023

Palermo român găsit mort

Italia, român găsit mort în casă, pompierii au intervenit în urma unei sesizări