in ,

Italia, român găsit mort în casă, pompierii au intervenit în urma unei sesizări

ItaliaUn bărbat de 60 de ani a fost găsit mort într-o clădire din zona Benso, la câțiva pași de Piazza Amendola, în Palermo. Descoperirea a fost făcută de pompieri, care au intervenit în urma unei sesizări, imediat ce au deschis ușa casei bărbatului, scrie direttasicilia.it.

Citiți și: Rimini, româncă de 37 de ani găsită moartă pe plajă, în zăpadă. „Nu sunt semne de violență”

Palermo, român de 60 de ani, găsit mort în casă

Nu existau semne de intrare forțată la ferestre și la ușă și se pare că românul locuia singur. Poliția a fost anunțată imediat și a deschis o anchetă în cazul morții bărbatului de naționalitate română, încercând să înțeleagă circumstanțele decesului acestuia, care s-ar fi putut produce din cauze naturale. Nu este clar de cât timp era mort bărbatul.

Vestea vine la doar câteva ore după o altă descoperire tragică: un italian, Marcello Cottone, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit fără viață în locuința sa din Monreale, în provincia Palermo. Potrivit primelor informații, decesul a survenit cu trei zile înainte ca trupul să fie găsit.

Bărbatul locuia singur și se pare că a murit din cauza unei boli subite, posibil legată de o anumită afecțiune cardiacă de care suferea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia român condamnat închisoare

Italia, român condamnat la închisoare pentru un bax de grappa, încercase să-l fure dintr-un supermarket

ora de vară 2023

Ora de vară 2023, când trebuie să umblăm la ceasuri și ce se schimbă: toate detaliile