in

Italia, român de 27 de ani, dispărut în apele fluviului Po, era la o partidă de pescuit cu prietenii

Italia, român de 27 de ani, dispărut în apele fluviului Po, era la o partidă de pescuit cu prietenii.

Un tânăr de origine română care locuiește în Mordano, a dispărut în fluviul Po în timpul unei partide de pescuit. Prietenii cu care se afla la pescuit l-au văzut dispărând în apă, iar de sâmbătă seara nu s-a mai auzit nimic despre el. L-au căutat până noaptea trecută târziu, apoi căutările au urmat și astăzi, scrie Corriere Romagna.

Potrivit celor povestite de prietenii săi pompierilor locali, care efectuează căutările cu scafandrii și cu ecosonda, tânărul se afla în apă și avea cu el undițele de pescuit. Nu au înțeles dacă a vrut să se scufunde pentru a se răcori complet sau dacă s-a împiedicat în timp ce căuta un loc mai bun din care să pescuiască.

Cert este că a dispărut brusc în apă și nu a mai ieșit la suprafață.

Italia, s-a înecat la doar 19 ani, în fața prietenilor care nu știau să înoate

Italia, român de 27 de ani, dispărut în apele fluviului Po

Băiatul, în vârstă de 27 de ani, împreună cu alți doi prieteni, ajunseseră pe Po pentru o partidă de pescuit de noapte și, de fapt, era deja ora 21.30 când s-a produs incidentul.

Prietenii săi au fost primii care l-au căutat, dar, nereușind să-l găsească, au dat alarma. Pompierii din Rovigo, cu grupul său de scafandri, și o echipă de sprijin din Ferrara, precum și o patrulă de carabinieri, s-au deplasat imediat la fața locului.

Ei au sondat întinderea râului Po din localitatea Garofolo, în Canaro, până la Polesella. Ieri dimineață li s-au alăturat noi echipe, o barcă gonflabilă și câteva bărci, precum și un elicopter de la postul de comandă din Bologna, iar în zona inundabilă a fost înființată o unitate de comandă pentru căutări.

Albia Po este înșelătoare, dacă pare a fi uscată văzută în extinderea sa globală, avertizează pompierii, rămâne un râu în perpetuă mișcare, iar apa, care nu lipsește cu desăvârșire, în unele locuri atinge chiar adâncimi mari.

De fapt, curenții sapă și schimbă în permanență albia râului, iar pericolul constă tocmai în acest lucru.

În punctul în care a dispărut băiatul există o plajă mare, lărgită de secetă, și poate că tocmai acest fapt a dus la convingerea că râul nu era atât de perfid pe cât s-a dovedit a fi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]

Meteo, anticiclonul african revine în Italia, temperaturi de 40 de grade. Prognoza pentru următoarele zile

Un furgon cu români s-a răsturnat în Calabria, cinci pasageri au fost răniți