in

Italia, român de 27 de ani, s-a sinucis după ce a fost condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ. ”S-a declarat mereu nevinovat”

Un român care a fost condamnat la închisoare pe viață în Italia a fost găsit spânzurat în celula penitenciarului din Bologna. Constantin Fiti avea 27 de ani și susținea că e nevinovat.

Românul a ajuns după gratii pentru o crimă comisă într-un jaf, în 2015. Victimă a fost un bătrân de 73 de ani, Pier Luigi Tartaro, care a fost bătut până la moarte, în ferma sa din Auguscello.

Autorii jafului au fost considerați membrii unei bande extrem de violente, condusă de un individ, Norbert Feher, supranumit Rusul. Potrivit procurorilor italieni, Constantin Fiti făcea parte din această bandă și a luat parte la jaful care s-a soldat cu uciderea brutală a fermierului italian.

Românul a fost arestat și condamnat la închisoare pe viață. Tânărul a susținut însă că nu a comis crima.

”El s-a declarat mereu nevinovat și mi-a spus că, dacă va fi condamnat, se va sinucide”, a declarat avocatul românului, Alberto Bova, citat de observator.tv.

Constantin Fiti a fost încarcerat pe viață în închisoara Dozza din Bologna. A fost găsit spânzurat de gratiile celulei, cu cearșaful de pe pat, spune ziarul La Repubblica.

Românul mai primise o condamnare și pentru agresarea fostei sale iubite, cu care avea o fetiță.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Ce îl recomandă pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte

Bari, asociația TraciaLand Italia sărbătorește Ziua Națională a României la Bari. Povești cu femei curajoase și întreprinzătoare