Menu
in

Italia, român de 30 de ani, cade secerat în prima zi de muncă, moare la spital după câteva zile, rămân multe semne de întrebare

Italia, român de 30 de ani, cade secerat în prima zi de muncă. Marian Nicolae Holban, în vârstă de 30 de ani, de origine română, își preluase atribuțiile cu doar câteva ore înainte, luni dimineață. La un moment dat, însă, a căzut la pământ, inconștient, scrie ilgazzettino.it.

Transportat imediat la spitalul din Angelo, a petrecut câteva zile zbătându-se între viață și moarte: starea lui era prea gravă, nu se mai putea face nimic și a murit după câteva zile. Procurorul Lucia D’Alessandro a deschis o anchetă în acest caz: Spisal de Ulss 3 va încerca să reconstituie în detaliu incidentul.

Citiți și: Milano, o tânără de 20 de ani a murit de șoc anafilactic după tiramisu: ”Deserturi vegane și lactate produse împreună”

Italia, român de 30 de ani, cade secerat în prima zi de muncă

Principala ipoteză este că tânărul, care fusese angajat la centrul logistic al In din Dese, a suferit o boală. O ipoteză, însă, care va trebui investigată în continuare, inclusiv în legătură cu vârsta tânără a angajatului.

La spital, medicii au diagnosticat că tânărul suferise un traumatism cranian grav în momentul internării: Spisal lucrează pentru a identifica originea acelei lovituri violente la cap. Obiectivul anchetatorilor va fi să încerce să înțeleagă dacă traumatismul a fost o consecință a căderii sau cauza morții: cu alte cuvinte, dacă lucrătorul a murit în urma unui accident de muncă sau a unei boli.

Ancheta deschisă de procuratură se va axa pe acest aspect. În următoarele zile, procurorul va dispune efectuarea unei autopsii pe trupul neînsuflețit al tânărului de 30 de ani: primul pas pentru a stabili cauza morții. Chiar dacă a fost o boală, într-adevăr, este clar că autoritățile judiciare vor să înțeleagă de ce a afectat o persoană atât de tânără.

Era de zece ani în Italia

Holban, originar din Vaslui, se mutase în Italia, în regiunea venețiană, în urmă cu aproximativ zece ani, împreună cu familia sa. Mama tânărului locuiește în Mirano, iar acesta a lucrat anterior în diferite locuri ca muncitor. Pasionat de sport, în special de fotbal, baschet și pescuit, Marian a fost un tânăr cu multe interese. Obținuse un post la centrul logistic din Dese și luni a fost prima lui zi de lucru.

Alarma s-a declanșat la scurt timp după ora 9.30. Colegii săi din depozit au fost cei care l-au găsit întins pe jos: în acel moment a fost dată alarma la 118. Medicii au încercat să îl resusciteze pe loc, apoi l-au transferat la spital, unde a rămas la terapie intensivă până în ziua în care a murit.

Data înmormântării nu a fost încă stabilită: evident, va fi nevoie mai întâi de autorizația magistratului. Un act care nu va ajunge înainte de rezultatul autopsiei. Nu se știe dacă ceremonia de înmormântare și înmormântarea vor avea loc aici sau în România: decizia va aparține familiei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.3]
Exit mobile version