in

Italia, româncă bătută și violată, fusese chemată pentru a face menajul. ”Pe Facebook există o fotografie cu mama mea legată”

Un român de 40 de ani a fost arestat, ieri dimineață, la Gualdo Tadino, fiind acuzat că a bătut şi violat o femeie de 43 de ani. Odată consumată agresiunea fizică, bărbatul a fotografiat victima şi a postat fotografia pe o reţea de socializare. Femeia venise la domiciliul agresorului crezând că o va angaja ca îngrijitoare. Anunțul însă era o capcană.

Fiica victimei, care a văzut poza pe o reţea de socializare, a cerut imediat ajutor poliției. ”Pe Facebook există o fotografie cu mama mea legată”, a spus tânăra poliţiştilor. Apelul a salvat-o pe femeie, chiar dacă anchetatorii nu au dezvăluit în ce mod au intervenit. Românul a fost arestat imediat și transferat în închisoare. Victima a fost dusă la spital pentru îngrijirii medicale.

Conform primelor date, bărbatul arestat locuiește în Gualdo Tadino. În 2009 și-a bătut mama și sora pentru a obține câteva sute de euro, apoi, și-a pus o frânghie în jurul gâtului și a amenințat că se va spânzura. Carabinierii au reuşit l-au salveze,  apoi l-au arestat. Atunci a fost plasat în arest la domiciliu, scrie lanazione.it, citat de stiridiaspora.ro.

Acum câteva zile i-ar fi oferit victimei un loc de muncă în calitate de îngrijitor. Miercuri, femeia a venit la domiciliul bărbatului pentru a face menajul. Femeia a fost însă atacată şi violată.   

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/austria-o-romanca-a-lesinat-intr-o-benzinarie-apelul-catre-ambulanta-a-fost-facut-cu-intarziere-femeia-e-in-stare-critica/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă de 40 de ani, îngrijitoare în Italia, și-a pierdut viața după ce a alunecat și a căzut pe scări

Italia, cresc infecțiile, decesele și internările la terapie intensivă. Virusul era la Milano şi Torino încă din decembrie 2019