in

Italia, româncă beată la volan, urmărită ca-n filme de poliție, avariază două mașini și rănește patru polițiști

Italia, româncă beată la volan, urmărită ca-n filme de poliție, avariază două mașini și rănește patru polițiști.

”Băusem un pahar și când mi-au ordonat să mă opresc, mi-a fost frică și am mers drept înainte”. Așa s-a justificat în fața judecătorului, ieri dimineață, o româncă de 27 de ani, care locuiește de ani buni în Riccione, scrie newsrimini.it.

Miercuri seară, în jurul orei 22.30, a fugit de la ieșirea din Rimini Nord, în ciuda faptului că poliția i-a ordonat să se oprească. A urmat o urmărire, care s-a încheiat cu două mașini de poliție avariate (una aproape distrusă) și cu patru polițiști răniți.

Pentru trei dintre ei, prognosticul este de 6 zile, în timp ce pentru al patrulea, care a suferit o fractură de sept, este de 20 de zile.

Rimini, o badantă beată a maltratat-o pe bătrâna asistată și a atacat polițiștii cu cuțitul

Italia, româncă beată la volan, urmărită ca-n filme de poliție

Potrivit reconstituirii făcute de poliția statală, femeia în vârstă de 27 de ani care conducea un Audi A3 nu numai că nu a oprit la semnul de oprire din fața stației de taxare, dar a încercat chiar să îi calce pe doi dintre cei patru ofițeri.

Au sărit în mașină și au pornit în urmărirea fetei, care a durat aproximativ cinci minute. Audi-ul a condus în mare viteză până la sensul giratoriu Ikea și apoi s-a întors spre ieșirea de pe autostrada Rimini Nord. Una dintre mașinile de poliție a reușit să ajungă pe lângă A3 și în acel moment s-a produs coliziunea.

Mașina poliției, care s-a întors la 360 de grade, a fost lovită în spate de Audi, care la rândul său a fost lovit de cealaltă mașină de poliție aflată în spatele ei. Femeia în vârstă de 27 de ani, odată coborâtă din mașină, ar fi opus rezistență și i-ar fi amenințat pe polițiști: „Nu știți cine sunt eu”. Circumstanță negată în instanță de femeia arestată.

Refuză să i se controleze alcoolemia

În habitaclu, polițiștii au găsit câteva cutii de bere încă pline. Românca, descrisă ca fiind într-o evidentă stare de alterare, a refuzat să i se facă o alcoolemie, în timp ce și-a dat acordul pentru un test antidrog.

În această dimineață, la tribunal, asistată de avocata sa, Marianna Mordini, a confirmat că a fugit de frică, nu că a încercat să dea peste polițiști. Judecătorul a validat arestarea și a dispus ca aceasta să se prezinte zilnic la poliția judiciară până la procesul programat pentru 13 iulie. Solicitarea procurorului general de arest la domiciliu a fost respinsă.

Românca în vârstă de 27 de ani, care locuiește în Riccione împreună cu mama sa și se întreține din două locuri de muncă, ca ospătăriță și vânzătoare, a fost arestată pentru opunere de rezistență față de un funcționar public și vătămare corporală, în timp ce a fost reclamată pentru distrugere și refuz de a furniza datele personale.

Ea fusese anterior reclamată pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Aur creste in sondaje

AUR vrea 110 parlamentari care să reprezinte diaspora: „Am făcut calculele necesare”

mama omorat copil italia

Italia, fetiță de 5 ani omorâtă brutal de mama sa, apoi îngropată pe un câmp. ”Am făcut-o, dar nu știu de ce”