in

Rimini, o badantă beată a maltratat-o pe bătrâna asistată și a atacat polițiștii cu cuțitul

O româncă de 50 de ani, îngrijitoarea unei bătrâne la Rimini s-a îmbătat și a maltratat-o pe cea de care trebuia să aibă grijă. A scos-o pe bătrână în frig, iar la sosirea poliției, românca i-a atacat pe agenți.

Româncă beată, rezidenții au sunat la poliție

Ar fi trebuit să aibă grijă de bătrâna care i-a fost încredințată, dar, în schimb, îngrijitoarea română în vârstă de 50 de ani a supus-o pe bătrână, timp de peste o lună, la o serie de rele tratamente și bullying, scrie Rimini Today.

Punctul culminant a fost atins duminică seara când locuitorii imobilului din zona spitalului Rimini au auzit țipete venind dintr-un apartament și, alarmați, au sunat la poliție.

Perugia, ”badantă” găsită de carabinieri în ultimul hal de beată, românca lăsase nesupravegheați doi bătrâni bolnavi

La fața locului a intervenit o patrulă. Agenții care s-au trezit în fața bătrânei care, în frig, ieșise în stradă pentru a scăpa de furia femeii de 50 de ani.

Urcând în casă, polițiștii s-au trezit în fața româncei care, în stare de ebrietate, flutura un cuțit.

La vederea uniformelor, îngrijitoarea a reacționat atacând agenții care, nu fără dificultate, au reușit să o blocheze și să o încătușeze.

Accident în Italia, româncă beată la volan, alcoolemia de peste 1,5 g/l

Femeia a fost arestată

Dusă la secția de poliție, a reieșit că femeia era o veche cunoștință a polițiștilor și deja avusese probleme în trecut pentru o bătaie.

La finalul cercetărilor, a fost arestată pentru ultraj și amenințări agravate.

Româncă de 50 de ani, îngrijitoare în Veneto, s-a izbit cu bicicleta în maşina poliţiei: ”Era atât de beată că nu vedea când îi făceau semne să oprească”

Trimisă în judecată de urgență luni dimineață, judecătorul a validat arestarea și a acuzat-o pe femeia de 50 de ani și pentru infracțiunea de rele tratamente.

Avocatul femeii a cerut apoi termen de apărare, iar judecătorul a eliberat-o pe îngrijitoare cu interdicția de a ieși noaptea. Procesul continuă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

românii din străinătate pensie

Românii din străinătate, loviţi de birocraţia din ţară. Dosarele de pensie, întârzieri URIAŞE

cinci tineri accident brescia

Cinci tineri au murit într-un accident înfiorător, în apropiere de Brescia