Menu
in

Italia, româncă la un pas de a se sufoca cu o bomboană, salvată de șoferul unui autobuz: ”Slavă Domnului, a reușit să respire normal”

Italia, româncă la un pas de a se sufoca cu o bomboană, salvată de șoferul unui autobuz. Doar intervenția rapidă și inteligentă a bărbatului i-au salvat viața femeii. O mare emoție pentru șofer și pentru femeia care era să moară.

O fetiță de 10 ani din Italia a murit sufocată în urma unei provocări de pe TikTok

Italia, româncă la un pas de a se sufoca cu o bomboană

Povestea este a unui șofer isteț, care salvează viața unui pasager. I s-a întâmplat lui Rocco Conselmo, șofer al liniei de autobuz Giamporcaro pe ruta Vittoria-Catania, în Sicilia. În timpul serviciului său, în timp ce se aflau în stația de autobuz din Catania, a observat o doamnă care gemea și își atingea gâtul.

O româncă de vârstă mijlocie, scriu jurnaliștii de la ragusaoggi.it. ”Doamna coborâse și se uita la mine ca și cum ar fi fost speriată”, explică Rocco, ”dar eu nu credeam că se întâmplă ceva anume. Am crezut că e o boală trecătoare. În schimb, doamna nu respira corect”.

”Am întrebat ce se întâmplă și mi-a răspuns într-un mod ciudat, făcându-mă să realizez că era o bomboană. Mi-am dat seama imediat că se sufoca și am decis să fac manevra de salvare a vieții, manevra Heimlich.”, a povestit șoferul salvator.

O mare emoție pentru șofer și pentru femeia care era să moară.”Și după mai multe încercări, slavă Domnului, a reușit să respire normal și bomboana a fost expulzată ca prin minune. Nu găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie emoția, dar doamna era bine și putea vorbi, spunându-mi cu lacrimi în ochi mulțumesc!!!”. O mare emoție pentru șofer și pentru femeia care era să moară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version