in

Italia, româncă lovită mortal în timp ce traversa strada, familia donează organele

Lavinia Amalia Mitrea, o româncă în vârstă de 39 de ani din Italia, a murit după un grav accident produs pe data de 3 noiembrie în Martignacco. Familia a decis să-i doneze organele.

Femeia ieșise dintr-o parcare și traversa strada atunci când a fost lovită puternic de o șoferiță. Acesta i-a acordat imediat primul ajutor și a anunțat echipajele de urgență, însă medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

După șase zile de agonie la spitalul din Unite, inima româncei a încetat să mai bată.

Familia a decis, după deces, ca organele ei să fie donate

Presa din Italia, citată de Observator TV scrie că românca, rezidentă în Gemona, a murit în dimineața zilei de marți, la spital. În urma ei a rămas soțul, Emmanuele Grimaldi, care lucrează chiar la unitatea medicală în care s-a stins Lavinia Amalia Mitrea, și doi copii – de 3 și respectiv 14 ani.

Familia a decis, după deces, ca organele ei să fie prelevate și să ajute alți pacienți a căror viață atârnă de un fir de ață. De altfel, aceasta fusese chiar dorința româncei.

Lavinia Amalia Mitrea locuia de mai mult timp în localitatea Gemona, împreună cu familia, după câțiva ani petrecuți în Ampezzo, din regiunea Carnia.

«M-am trezit brusc fără familie» Şocul trăit de fiul românilor morți la Veneţia

Tristețe mare în comunitate

Moartea fulgerătoare a româncei a cauzat comunității din Gemona o tristețe profundă. „Regretăm enorm de mult această tragedie! Administrația și întreaga comunitate sunt alături de soțul ei, de copiii ei frumoși și de toate rudele sale”, a declarat primarul Roberto Revelant, potrivit friulioggi.it.

Polițiștii italieni au deschis o anchetă și investighează în prezentat accidentul care i-a provocat moartea româncei.

Lavinia Amalia Mitrea tocmai ieșise dintr-o parcare și se îndrepta spre un magazin situat de pe cealaltă parte a carosabilului când, din motive încă nu au fost stabilite, a fost lovită de o mașină condusă de o altă femeie ce locuiește în zonă.

Șoferița a oprit imediat pentru a-i acorda primul ajutor și a sunat la salvare, dar rănile grave suferite de Lavinia au fost prea grave.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
italia primeste pacienti din Romania

Italia primește pacienți grav bolnavi din România: „E rândul nostru să ajutăm”

comisar politie mort Covid vaccinat cu ambele doze

Frascati, comisar de poliție moare de Covid la 59 de ani: era vaccinat cu ambele doze