Menu
in

Italia, ex-fotbalist și model și-a omorât iubita bătând-o cu cruzime și fără milă, poliția l-a surprins când o lovea violent

Italia, ex-fotbalist și model, și-a omorât iubita cu 30 de ani mai în vârstă, bătând-o fără milă, poliția l-a surprins când o lovea violent.

Criminalul este Giovanni Padovani, în vârstă de 26 de ani, un fotbalist și model născut în Senigallia, în provincia Ancona. A jucat la mai multe echipe din Serie D, printre care Giarre și Troina calcio. El a fost arestat sub acuzația de crimă. Femeia,

Alessandra ‘Sandra’ Matteuzzi, 56 ani, îl reclamase pentru hărțuire iar lui i s-a impus interdicția de a se apropia de ea.

„Îi era frică de el, mi-a spus, dacă se întoarce, nu deschideți”. Acestea sunt frazele unei vecine, în stare de șoc, citate de Corriere della Sera.

Citiți și: Italia, crește violența împotriva femeilor: 125 au fost ucise în ultimul an, peste 15.000 de sesizări de hărțuire

Italia, și-a omorât iubita bătând-o cu cruzime și fără milă

Potrivit primelor informații culese, suspiciunile se axau pe un bărbat care o hărțuia de ceva timp și care ar fi fost luat în primire de poliție. „Era deja aici, sub casă, la ora 19.15, când am ajuns eu – este încă mărturia vecinului de la ultimul etaj pentru presa locală – am intrat, a vrut să intre chiar dacă am închis ușa. La ora 21.00 a sosit Alessandra, repetând că trebuie să plece. Dar el a spus da și nu a vrut să plece. În curte a atacat-o, ea țipa”.

Chiar în acea curte, o pată de sânge a fost încă vizibilă până la mijlocul dimineții. Mulți oameni i-au văzut certându-se în zonă în această perioadă. Discuții care deveneau din ce în ce mai nervoase. Femeia îl denunțase deja pe bărbat în trecut că vrea să-l părăsească.

Dintr-o primă reconstituire, femeia a fost bătută cu cruzime și fără milă, cu lovituri violente chiar și în cap. Alarma a fost dată de un locatar din aceeași clădire, care a auzit țipetele disperate ale femeii. Poliția a sosit când atacatorul era încă acolo: acesta a fost oprit imediat.

Femeia, în agonie, a murit înainte de sosirea ambulanței.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version