in

Italia, șofer român de TIR, mort în urma unui accident pe autostrada A15, a pierdut controlul volanului la ieșirea dintr-un tunel

Un şofer român de TIR şi-a pierdut viaţa, marţi dimineaţă, într-un grav accident pe autostrada A15 din Italia, în zona localităţii Pontremoli. Tragedia s-a produs, marţi, 23 aprilie, la primele ore ale dimineţii, pe autostrada A15, în zona localităţii Pontremoli, la graniţa dintre Toscana şi Emilia Romagna.

Şoferul român în vârstă de 55 de ani se afla la volanul unui TIR când, la un moment dat, la ieşirea dintr-un tunel, a pierdut controlul volanului din cauza neatenţiei şi a carosabilului umed.

Astfel, TIR-ul a lovit parapeţii metalici de pe marginea autostrăzii şi apoi s-a răsturnat pe carosabil. A urmat o acţiune de amploare pentru salvarea şoferului român, însă din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Potrivit observator.tv, care citează presa italiană, pompierii l-au descarcerat pe şoferul român după o intervenţie grea, însă acesta era deja mort. Traficul pe autostrada A15 a fost blocat timp de mai multe ore, până ce autorităţile au reuşit să ridice TIR-ul.

Torino, șofer român de TIR dus de urgență la spital, după ce s-a răsturnat cu camionul pe autostradă

O româncă din Pisa, şofer de TIR la cea mai mare firmă europeană de logistică: ”Nu e uşor să fii femeie la volan”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italienii vor să ne ia studenții, universităţi importante vor fi prezente la Bucureşti pentru a le prezenta tinerilor români oferta educaţională

Jurnalista TV Irina Petraru, aventuri neplăcute la Roma: ”Șmecheria italienească şi românaşii”