in

Italia, șofer român de TIR rănit grav în accident rutier, s-a răsturnat cu camionul în care transporta peste 70.000 de pui de găină

Un român de 59 de ani a fost rănit grav, în urma unui accident rutier în Italia. TIR-ul în care se afla, care transporta pui de găină, s-a răsturnat în afara carosabilului. Românul se afla lângă șoferul albanez care a pierdut controlul volanului și a produs practic accidentul. Accidentul s-a produs luni, la prânz, pe Autostrada A14.

Conform Il Resto del Carlino, citat de observatornews.ro, românul și un coleg albanez transportau cu TIR-ul în jur de 70.000 de pui de găină. În momentul producerii accidentului, albanezul era la volan. Acesta însă a pierdut controlul asupra mastodontului, iar TIR-ul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un șanț.

Românul se afla pe locul din dreapta și cum TIR-ul s-a răsturnat pe partea lui, a suferit răni mai grave. A fost transportat cu un elicopter la spitalul din Cesena. Din fericire, rănile suferite nu îi pun viața în pericol. Șoferul albanez a suferit răni mai ușoare. A primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat să fie transportat la spital.

Aproape toți puii de găină au fost recuperați, doar câțiva dintre ei murind în urma accidentului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Guvernul italian vrea să prelungească starea de urgență până la sfârșitul lunii octombrie

Andrea Bocelli pandemie italia

Andrea Bocelli, critici dure faţă de măsurile impuse de pandemie în Italia: „M-am simţit umilit şi insultat. Nu am putut să ies din casă, deşi nu am comis nicio infracţiune”