in

Italia, șofer român de TIR rănit grav în accident rutier, s-a răsturnat cu camionul în care transporta peste 70.000 de pui de găină

Un român de 59 de ani a fost rănit grav, în urma unui accident rutier în Italia. TIR-ul în care se afla, care transporta pui de găină, s-a răsturnat în afara carosabilului. Românul se afla lângă șoferul albanez care a pierdut controlul volanului și a produs practic accidentul. Accidentul s-a produs luni, la prânz, pe Autostrada A14.

Conform Il Resto del Carlino, citat de observatornews.ro, românul și un coleg albanez transportau cu TIR-ul în jur de 70.000 de pui de găină. În momentul producerii accidentului, albanezul era la volan. Acesta însă a pierdut controlul asupra mastodontului, iar TIR-ul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un șanț.

Românul se afla pe locul din dreapta și cum TIR-ul s-a răsturnat pe partea lui, a suferit răni mai grave. A fost transportat cu un elicopter la spitalul din Cesena. Din fericire, rănile suferite nu îi pun viața în pericol. Șoferul albanez a suferit răni mai ușoare. A primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat să fie transportat la spital.

Aproape toți puii de găină au fost recuperați, doar câțiva dintre ei murind în urma accidentului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/rata-somajului-in-spania-a-urcat-la-cel-mai-ridicat-nivel-din-ultimii-doi-ani-dar-criza-este-mult-mai-grava/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul italian vrea să prelungească starea de urgență până la sfârșitul lunii octombrie

Andrea Bocelli pandemie italia

Andrea Bocelli, critici dure faţă de măsurile impuse de pandemie în Italia: „M-am simţit umilit şi insultat. Nu am putut să ies din casă, deşi nu am comis nicio infracţiune”