in

Italia, șofer român de TIR spulberat de tren, a coborât din cabină cu căștile de la telefonul mobil în urechi

Sfârşit înfiorător pentru un şofer român de TIR în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bărbatul de aproximativ 60 de ani şi-a găsit moartea la scurt timp după ce a coborât din cabină. Românul a fost lovit în plin de un tren în regiunea Piacenza. Trupul său a fost din nou călcat de un al doilea tren care venea din sens opus pe o altă linie.

Nenorocirea s-a produs la scurt timp după miezul nopții, pe via Bazzani, lângă parcarea unui centru logistic, unde un șofer român își parcase TIR-ul, alături de camioanele mai multor colegi, scrie observatornews.ro.

La un moment dat, românul a coborât din cabină cu căștile de la telefonul mobil în urechi, iar martorii cred că vorbea la telefon. S-a îndepărtat de cabină spre o cale ferată din apropiere și a fost lovit în plin de tren. Românul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a murit pe loc. Poliția italiană anchetează acum dinamica accidentului și ia în calcul atât posibilitatea ca victima să nu fi auzit trenul, dar și pe aceea a unei sinucideri.

Echipajele sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul românului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Diletta Leotta

Româncă implicată în spargerea casei vedetei TV din Italia Diletta Leotta. Valoarea loviturii a fost estimată la 150.000 de euro

A închiriat din Italia un automobil de lux, oprit la vamă pentru că nu avea dreptul să părăsească spaţiul comunitar