in

Italia, șofer român, judecat după ce a lovit mortal un adolescent. ”Înțeleg durerea părinților pentru că și eu sunt tată, am trei copii”

Un șofer român, în vârstă de 47 de ani, antreprenor în domeniul construcțiilor în Italia, este judecat după ce a lovit mortal un adolescent, în vârstă de 17 ani.

„Sunt foarte întristat și profund zguduit … Era un băiat atât de tânăr. Pot să înțeleg durerea părinților săi pentru că și eu sunt tată … Am trei copii”, acestea au fost cuvintele șoferului român, rostite ieri în fața magistraților, scrie stiridiaspora.ro.

Tragicul accident a avut loc în seara de 30 iunie, în jurul orei 19.30. Tânărul de 17 ani, cunoscut sub numele de Pigi, rezident cu familia într-o clădire din via San Prosdocimo din centrul istoric, a murit pe loc.

Abia întors din Italia, dimineață și-a găsit mama omorâtă de tatăl lui: ”Am ucis-o din plăcere”

Acum, românul este cercetat pentru ucidere din culpă: conducea autoutilitara care circula prin Chiesanuova venind din afara orașului și era pe cale să vireze în via Cesalpina. Dintr-o dată a avut loc o coliziune cu motocicleta Yamaha 125 care a pătruns de-a lungul șoselei pe banda opusă. Pigi se îndrepta spre Sarmeola, unde tatăl său are o companie.

„Nu am văzut motocicleta”, a recunoscut românul care trece acum prin momente foarte dificile. Și, probabil, nici măcar băiatul – care tocmai își terminase al treilea an la liceul științific la Institutul Don Bosco.

Niciun semn de frânare pe asfalt: motocicleta s-a prăbușit în partea dreaptă a autoutilitarei, între ușile din față și din spate, literalmente s-a prăbușit spre interior în timp ce sticla s-a spart. Testul de alcool al românului care s-a pus la dispoziția poliției rutiere pentru a fi supus examinării a fost negativ.

Următorul termen va fi pe 12 iulie, atunci când magistratul va încredința o numire a unui expert pentru o consultanță a reconstrucției faptelor. În practică, reconstrucția ultimelor momente ale acelei curse dramatice a celor două vehicule până la ciocnirea mortală.

Se pare că a existat o lipsă de prioritate sau o manevră prea anticipată și vor trebui identificate responsabilitățile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
vietnamezi soveja

Muncitori din Vietnam, angajaţi de primăria din Soveja. «Sunt muncitori, harnici şi fac munca cea mai grea»

Moarte șocantă pentru un lucrător român angajat la pădure în Trento: s-a înfipt într-o ramură de copac