in

Italia, șofer român s-a răsturnat cu camionul la ieșire de pe autostradă, circulația blocată, cozi de trei kilometri

Un șofer român de TIR a blocat, luni dimineață, timp de mai multe ore autostrada A1 din Italia, în urma unui accident. TIR-ul condus de român s-a răsturnat la kilometrul 378, iar autostrada s-a umplut de pliante și broșuri.

 

Potrivit presei locale, citate de observator.tv, șoferul român de 40 de ani conducea un TIR plin cu pliante și broșuri. La un moment dat, din motive necunoscute, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar TIR-ul s-a răsturnat, autostrada fiind invadată de marfa transportată de român.

În urma accidentului, stația de taxare Monte San Savino, spre Roma, a fost închisă, coada care s-a format fiind de aproximativ trei kilometri. Șoferul a fost rănit, fiind scos din cabină de echipele de salvare. Circulația a fost restabilită după câteva ore de blocaj.

Accident la Torino, camion condus de un șofer român a întrat în șanț, circulația oprită pe autostradă

Italia, circula cu camionul fără documentele în regulă, șofer român descoperit că avea de executat o pedeapsă de două luni de închisoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români exploatați de un ”caporal” român, pe șantierele de sinistrați din Marche: 800 de euro pe lună pentru 12 ore de muncă

Primul șef al PSD Diaspora, rămas falit și fără domiciliu stabil, a fugit în SUA după condamnare