Menu
in

Italia, tânăr de 22 de ani, a murit după ce a căzut de la balcon, organele i-au fost donate

Un tânăr de 22 de ani a murit în urma unui accident nefericit în Italia. Părinții au decis să doneze organele, tânărul nu suferea de nicio boală gravă.

Vestea că Stanciu Cătălin (22 de ani) a murit în Italia a îndoliat întreaga comunitate din Vişineşti, Dâmboviţa. Bibicu, aşa cum îl ştiau prietenii, ar fi căzut de la balconul clădirii în care locuia.

Plecase de lângă familie ca mulţi alţi români, pentru a-şi găsi un trai mai bun.

Chiar dacă suferinţa pierderii a fost imensă, familia şi-a dat acordul pentru ca medicii din Italia să îi preleveze organele, pentru că tânărul nu suferea de nicio boală gravă.   

Italia, româncă lovită mortal în timp ce traversa strada, familia donează organele

Foarte afectat este şi primarul localităţii dâmboviţene, care îl ştia personal şi care s-a implicat în strângerea de fonduri pentru familie, după ce aceasta a afirmat că, fără ajutor, nu poate repatria trupul tânărului.  

„Era un băiat liniştit şi niciodată nu a creat probleme. Familia este devastată, mama a intrat într-un soi de depresie profundă şi nu se poate discuta cu ea. Am vb cu toţi care au strâns bani şi voi face o centralizare a sumelor strânse. Sunt convins ca sunt multe familii cu probleme în România. Mulţumesc tuturor celor care dau o mână de ajutor”, a spus, pentru „Adevărul”, primarul Nicolae Stoica.  

Unele surse indică faptul că băiatul, pe când era în ţară şi muncea prin sat, se plângea de nişte ameţeli. Asta ar putea fi şi cauza morţii, dar autorităţile din Italia nu au dat, încă, un verdict.  

Primarul comunei Vişineşti, din judeţul Dâmboviţa, a lansat pe Facebook un apel umanitar pentru a ajuta familia îndurerată. 

Citește pe adevarul.ro 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.7]
Exit mobile version