in

Italia, tineri de 21 de ani, căutați de poliție, au furat un Rolex de valoare de la un bătrân, pensionarului i s-a făcut rău de supărare

Doi români, băiat și fată, ambii de 21 de ani, sunt căutați de autoritățile italiene, după ce în urmă cu trei săptămâni au furat Rolex-ul de 5.000 de euro al unui pensionar de 83 de ani. De supărare, pensionarului i s-a făcut rău și a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut în Luzzara, oraș cu aproape 10.000 de locuitori din regiunea Emilia-Romagna, provincia Reggio Emilia. Conform ANSA, bătrânul de 83 de ani ieșise din casă să ducă gunoiul, în momentul în care a fost abordat de tânăra de 21 de ani. Tânăra i-a solicitat câteva indicații, iar apoi, drept mulțumire, i-a strâns mâna smulgându-i și ceasul de 5.000 de euro. Ulterior, tânăra a dispărut la bordul unei mașini conduse de complicele ei.

Bătrânului i s-a făcut rău în urma incidentului și a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale pentru a-și reveni. A anunțat furtul la Poliție, iar oamenii legii au reușit, cu greu, să-i identifice pe tinerii implicați în incident. Inițial, s-a stabilit că mașina utilizată aparține unei firme de închirieri auto.

Totuși, în baza detaliilor oferite de bătrân, dar mai ales a faptului că cei doi tineri au fost surprinși conducând mașina respectivă în aceeași zi într-un alt oraș din apropiere, polițiștii italieni au reușit să-i identifice pe atacatori.

S-a stabilit că cei doi sunt români, ambii în vârstă de 21 de ani. Au fost dați în urmărire, pe numele lor fiind emise mandate de aducere pentru a fi audiați.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ecologiștii cer ajutorul diasporei: „Haos la deschiderea școlilor, vă așteptăm cu soluții”

Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu susţine că PSD e ”singurul care a schimbat ceva în bine în diaspora”