in

Italia, unchiul ”monstru”: un român și-a violat nepoata timp de cinci ani, arestat în Islanda, acolo unde fugise după ce fetița a povestit totul

Italia, unchiul ”monstru”: Și-a violat nepoata timp de cinci ani, timp în care a supus-o la rele tratamente și abuzuri sexuale. A fugit apoi în Islanda pentru a evita arestarea, fără a reuși. Monstrul este un român de 47 de ani care a fost arestat de Poliția de Stat și Interpol și extrădat vineri în Italia.

Pe numele său era în curs de executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Parchetul din Padova în iunie 2020, după ce a fost condamnat la șase ani de închisoare, scrie Leggo.it.

Italia: Bărbat de 36 de ani, arestat după ce și-a violat fetița de 13 ani aproape un an. ”Tatăl meu se comportă ca și cum ar fi logodnicul meu”

Italia, unchiul ”monstru”: un român și-a violat nepoata timp de cinci ani

Faptele au avut loc la Padova între 2008 și 2013, când minora, potrivit reconstituirii anchetatorilor, ar fi fost încredințată de mama sa cumnaților ei pentru a avea grijă de copii. În realitate, ea a ajuns într-un coșmar de privațiuni, rele tratamente și abuzuri sexuale, de către un unchi și un frate al mătușii sale, pe care acum, în vârstă de 47 de ani, i-a adus în fața justiției.

După ce a fost arestat în Islanda, el a fost extrădat și a sosit în Italia vineri, cu un zbor de la Reykjavìk. Extinderea căutării internaționale și emiterea unui mandat european de arestare au fost cele care au permis autorităților islandeze să identifice bărbatul și să acorde extrădarea sa.

În prezent, el este deținut în închisoarea Rebibbia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

Cunoscut întreprinzător italian moare subit la 49 de ani. „Sunt uimit și șocat de această veste foarte tristă”

marco morosini ingrijitor scoala

Italia: ”Cu o diplomă și un master, lucrez ca îngrijitor la o școală. Măcar ei mă plătesc”