in

Italian ucis și apoi incendiat în România, principalii suspecți sunt amanta bărbatului și fostul soț al acesteia

Italian ucis și apoi incendiat în România, principalii suspecți sunt amanta bărbatului și fostul soț al acesteia.

Sâmbătă, un autoturism ars, în interiorul căruia se aflau fragmente de oase umane, a fost descoperit, pe un câmp din judeţul Ilfov, în zona localităţii Măgurele.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Ilfov, apelul a fost primit sâmbătă dimineaţă, din partea unui bărbat care anunţa că la intrarea în oraşul Măgurele arde o maşină, într-un lan de rapiţă.

În portbagajul autoturismului au fost găsite rămăşiţe umane carbonizate, fiind vorba despre un cetăţean italian. Potrivit Gândul, italianul avea legături destul de strânse cu afaceriști importanți din România. El obișnuia să aibă relații cu femei mai tinere.

Italian ucis și apoi incendiat în România

Un bărbat şi o femeie sunt audiaţi de poliţiştii din Ilfov ca principali suspecţi în cazul cetăţeanului italian ucis şi incendiat într-un autoturism, în apropiere de Măgurele. Cei doi ar fi avut un conflict cu victima. Totul după ce aceasta a surprins-o pe femeie, care era iubita sa, cu fostul soţ.

Potrivit anchetatorilor, au fost făcute percheziţii în cartierul Ferentari, la locuinţele unui bărbat de 27 de ani şi unei femei de 23 de ani. Dar şi la adresa unui alt bărbat, cei trei fiind audiaţi de poliţiştii din Ilfov.

Bologna, șase prostituate românce câștigau 100.000 de euro pe lună pentru proxeneți, bandă destructurată de carabinieri

Sursele citate afirmă că, din informaţiile obţinute până în prezent, victima, cetăţeanul italian, era iubitul femeii şi, având cheie de la locuinţa ei, a găsit-o pe aceasta împreună cu fostul soţ. Între cei trei a izbucnit un conflict, iar cetăţeanul italian a murit, în urma unei lovituri puternice, scrie News.ro.

Cuplul, în vârstă de 23, respectiv 27 de ani, a comis crima chiar în apartamentul în care locuiau cu cei doi copii de șase și de patru ani, un băiețel și o fetiță. Copiii sunt acum în grija celor de la Protecția Copilului.

Trupul acestuia a fost dus ulterior în maşină, fiind incendiat. Anchetatorii consideră că principalii suspecţi sunt bărbatul de 27 de ani şi femeia de 23 de ani. Cercetările în acest caz continuă.

Menajera italianului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce a văzut ştirea la televizor. Ea a făcut conexiune cu dispariţia italianului, dar şi cu marca maşinii găsite incendiate pe câmpul de lângă Măgurele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 2.8]

Roma, om de afaceri român jefuit într-un hotel de escorte și complici: furt de 3.500 de euro

eugenio giani

Eugenio Giani, președintele regiunii Toscana: ”Este nevoie de a patra doză pentru toată lumea între septembrie și octombrie”