in

Eugenio Giani, președintele regiunii Toscana: ”Este nevoie de a patra doză pentru toată lumea între septembrie și octombrie”

Eugenio Giani, președintele regiunii Toscana: ”Este nevoie de a patra doză pentru toată lumea între septembrie și octombrie”.

„Vaccinarea în Toscana a dat rezultate excelente, ele sunt evidente. Cazurile noi pozitive sunt în scădere. Rata de pozitivitate este, totuși, în creștere.

Dacă aceasta este tendința, sunt convins că în perioada septembrie-octombrie va fi necesară o a patra doză, începând cu cei mai vulnerabili și apoi extinzând-o la întreaga populație.

Piacenza, Dr. Capucci: „Miocardita în creștere în rândul tinerilor și sportivilor, corelație cu vaccinul anti-Covid mRna”

Eugenio Giani, președintele regiunii Toscana: ”Este nevoie de a patra doză”

Declarația a fost făcută de președintele regiunii, Eugenio Giani, care a luat cuvântul în această dimineață la Pisa, în cadrul unei inițiative promovate de Universitatea din Pisa, la care a participat și subsecretarul de stat pentru sănătate, Andrea Costa, scrie lanazione.it.

„Aș dori să le mulțumesc medicilor, asistentelor, asistenților medicali și voluntarilor care au contribuit la crearea în Toscana a unei mașinării organizatorice care a administrat aproape 9 milioane de doze”, a continuat președintele, care cu această ocazie s-a întâlnit cu studenții de la cursurile de trei ani și masterat din domeniile Medicină și Farmacie.

Maria, complet vaccinată, a murit la doar 17 ani după ce a fost internată la Perugia: „Era bine, doar dureri în gât și febră”

Întâlnirea a fost organizată în cadrul evenimentului dedicat „Experiența Covid și provocările viitorului: rolul tinerilor în Serviciul Național de Sănătate”.

„Suntem pregătiți să facem față noilor provocări care ne așteaptă. Pandemia a fost o lecție extraordinară de conștientizare și de simț al responsabilității”, a mai precizat el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
italian ucis magurele

Italian ucis și apoi incendiat în România, principalii suspecți sunt amanta bărbatului și fostul soț al acesteia

daniela italia

Daniela, traducătoare la Pistoia, a murit la doar 39 de ani. ”Ai fost un partener de viață perfect”