in

Piacenza, Dr. Capucci: „Miocardita în creștere în rândul tinerilor și sportivilor, corelație cu vaccinul anti-Covid mRna”

Miocardita este corelată cu vaccinul: Un medic din Piacenza, dr. Alessandro Capucci , profesor de Boli Cardiovasculare (fost director al Clinicii de Cardiologie, Universitatea Politehnica Marche), a declarat că numeroasele cazuri de miocardită, în creștere în rândul tinerilor și sportivilor, sunt legate de vaccinul anti-Covid mRna.

Miocardita este corelată cu vaccinul

„În 2021 s-a înregistrat o creștere a cazurilor de miocardită la tineri și la sportivi. Decesele subite în rândul fotbaliștilor sunt, de asemenea, peste medie. Studiile arată o legătură semnificativă cu vaccinurile mRna, Ministerul nu ar trebui să minimizeze. Problema este mai accentuată la sportivii bărbați și tineri, mai ales din cauza nivelurilor de catecolamine”.

Doctorul din Piacenza Alessandro Capucci , profesor de Boli Cardiovasculare (fostul director al Clinicii de Cardiologie, Universitatea Politehnica Marche) scrie acest lucru într-un articol, citat de piacenza24.eu.

Muți sportivi cu miocardită

„Știrile ne arată câți sportivi au avut probleme cu miocardită, probleme care i-au ținut departe de terenuri”.

„Miocardita acută poate fi și fatală, nu vorbim de un procent mare: miocardita de vaccin nu pare a fi fatală, dar este greu să te exprimi tocmai pentru că depinde și de individ și când descoperi că ai această problemă” .

„Datele recente de la Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie, referitoare la situația din Regatul Unit, ne arată că atât cazurile de boală, cât și spitalizările și, în cele din urmă, decesele apar mai ales la persoanele vaccinate (72%, 74% și, respectiv, 82%) ridică îndoieli serioase cu privire la siguranța și eficacitatea lăudată a vaccinurilor anti-Covid actuale”, scrie Capucci în articol.

Fată de 15 ani moare în somn la Palermo. Preotul paroh: nu faceți speculații cu vaccinurile

Niveluri ridicate de catecolamine active

Dar de ce mai ales tinerii și sportivii? Capucci citează un studiu brazilian, realizat de Flavio Cadegiani :

„Sportivii, în special bărbații, au de obicei niveluri ridicate de catecolamine active chiar și în condiții de repaus, așa cum se poate observa din analiza catecolaminelor urinare nocturne, care sunt semnificativ mai mari la sportivi decât la non-sportivi; toate acestea în timp ce eliminarea lor rămâne similară în cele două loturi. În plus, tinerii au un nivel mai ridicat decât sportivii mai în vârstă (> 40 de ani) și bărbații mai ridicat decât femeile”.

„Se întâmplă așadar ca în special sportivii de sex masculin, care sunt deja expuși la niveluri ridicate de catecolamine, să crească și mai mult nivelul, în urma inoculării acestor vaccinuri, cu necroză consecutivă a unor părți ale țesutului muscular miocardic”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
jaf armat italia

Jaf armat asupra unui camion condus de un român, transporta țigări la Aprilia, Anzio și Nettuno

jafuri romani italia

Bandă de români destructurată la Milano: 11 jafuri, 75 de mașini furate, pradă de UN MILION de euro