Menu
in

Italiancă arestată la Timișoara, și-a izbit bebelușul de 2 luni de pământ, într-o criză de gelozie VIDEO

O italiancă a fost arestată la Timișoara pentru tentativă de omor, după ce și-a izbit de pământ propriul copil, în vârstă de numai 2 luni, în toiul unei crize de gelozie.

Totul s-a întâmplat într-un hotel din Timişoara, scrie opiniatimisoarei.ro. Mama bebeluşului, o italiancă de 21 de ani din Lombardia, s-a certat cu iubitul român, de 38 de ani, după ce acesta i-a spus că pleacă în oraş, iar de nervi, femeia a dat pur şi simplu cu micuţul pe care îl avea în brațe de pământ, cu toată puterea.

Tatăl copilului asunat la 112, a venit salvarea și poliția, femeia a fost dusă la secție și interogată, iar bebelușul a ajuns la Spitalul Louis Turcanu.

Bebelușul a suferit un traumatism cranio cerebral.

Femeia stătea cu tatăl copilului în hotelul din Timişoara de când a ieşit din maternitate, întrucât nu s-a putut întoarce în Lombardia din cauza pandemiei de coronavirus. Era în vizită în România, dar i-a venit sorocul mai repede şi a fost nevoită să nască la Timişoara. Italianca mai are acasă, în Lombardia, un copil de aproximativ 3 ani.

Copilaşul a fost investigat de medici, atât la Spitalul Louis Turcanu, cât şi la Spitalul Judeţean Timişoara. Bebeluşul a suferit un traumatism cranio cerebral.

Medicii legişti au făcut şi ei o expertiză şi au consemnat că agresiunea i-a pus micuţului viaţa în pericol.

Femeia a fost arestată preventiv de judecătorii Tribunalului Timiş pentru 30 de zile şi e cercetată pentru tentativa de omor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version