in

Italianca de 53 de ani, ucisă cu foarfeca de tânărul iubit român. Mama victimei: «Părea cel mai de încredere»

Crimă deosebit de violentă la Sarzana, localitate situată în provincia La Spezia. O femeie în vârstă de 53 de ani, Roberta Felici, de naționalitate italiană, a fost găsită moartă de carabinieri în locuința sa. Din primele cercetări, femeia ar fi fost înjunghiată de mai multe ori cu o foarfecă, chiar de către partenerul de viață, un român în vârstă de 29 de ani, Cristi Ionuț Rîuleț. Carabinierii l-au arestat pe bărbat în timp ce se plimba pe stradă.

Din primele declarații, se pare că bărbatul voia s-o părăsească pe italiancă, în dimineața zilei de ieri între cei doi având loc o ceartă, semnalată de vecini. ”Dimineața i-am auzit cum se certau, apoi liniște toată ziua…”, a declarat carabinierilor unul dintre ei.

Moartea femeii a avut loc în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 9, dar cadavrul a fost descoperit după amiaza târziu, puțin înainte de ora 20. Dispariția femeii a fost semnalată de mama și fiica femeii.

Militarii au intervenit însă în momentul în care un conațional al bărbatului ar fi denunțat la poliție faptele. El a declarat că Rîuleț i-ar fi povestit tot ce s-a întâmplat dar că nu avea de gând să se predea și să-și recunoască faptele. Carabinierii au găsit cadavrul femeii într-o baltă de sânge, cu fața în jos, căzută pe coridorul dintre dormitor și restul casei. Corpul prezenta mai multe răni.

”Roberta nu mai este, acel om pe care nici măcar nu-l cunosc bine, l-am văzut doar de două ori, mi-a luat-o pentru totdeauna. E o tragedie, o durere inumană, aproape că nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat.” , a declarat mama Robertei.

”Dintre toate relațiile pe care le-a avut, băiatul ăsta părea cel mai de încredere – a mai completat mama – nu pot să cred că s-a terminat în acest mod. Roberta Felici avea patru copii din alte două relații pe care le-a avut înainte să îl cunoască pe român.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eu cu fiul meu în Italia: ”Citiți și spuneți-mi sincer: mi-am pierdut identitatea?”

Statuie a eroilor români, dezvelită la Montalto di Castro. ”E primul monument dedicat românilor, aprobat pe teritoriul Italiei”