in

Italianul care i-a dat foc unei românce la Salerno, găsit mort în celulă, risca închisoare pe viață

Gimino Chirichella, în vârstă de 48 de ani, a ucis o româncă în noiembrie anul trecut. Bărbatul a fost încarcerat imediat după crimă. Zilele trecute însă, italianul a fost găsit mort în celulă. Bărbatul risca închisoare pe viaţă, după ce i-a luat viaţa într-un mod sălbatic iubitei sale, Violeta Mihaela Senchiu, în vârstă de 32 de ani. Aceasta a murit în urma unei explozii, urmată de incendiu, într-un apartament din Sagnano – Sala Consilina, localitate situată în provincia Salerno, Campania.

Iubitul femeii, cetăţean italian, a fost arestat pentru crimă fiind acuzat că a provocat explozia pentru a o ucide pe româncă.

Femeia avea trei copii, care se jucau într-o curte din fața apartamentului și nu au avut parte de violențe din partea bărbatului, dar au asistat la explozie și incendiu.

Explozia urmată de incendiu a avut loc sâmbătă, 3 noiembrie. În urma deflagraţiei, românca a suferit arsuri foarte grave, fiind transportată la spitalul „Luigi Curto” din Polla. 

De aici, tânăra a fost transferată la centrul pentru arşi al spitalului Cardarelli din Napoli. Din păcate, rănite suferite de Violeta au fost mult prea grave, medicii nemaiputând să o salveze. Agonia femeii a durat aproape 20 de ore.

În urma declaraţiilor făcute de martori şi a vizionării imaginilor surpinse de camerele de supraveghere, anchetatorii au creionat filmul crimei. Ieri după-amiză, iubitul româncei s-a dus la o benzinărie, a umplut două canistre cu benzină, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu Violeta.

A deschis uşa casei şi s-a dus în camera unde se afla românca. A tunat benzină pe podea, apoi a dat foc, declanşând un incendiu puternic în apartament.

După ce au efectuat reconstituirea, carabinierii din Sala Consilina l-au săltat pe italian, acuzându-l de crimă cu premeditare.

Româncă de 19 ani torturată și arsă de vie în Italia, închisoare pe viață pentru ucigași

Româncă arsă de vie la Modena, trupul a fost găsit carbonizat, așezat între anvelope de cauciuc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brescia, bătrână de 92 de ani, lasă moștenire casa și banii unei românce, după ce a fost abandonată de rude la azil

Accident suspect la Pisa, româncă lovită și târâtă de mașina iubitului italian, spitalizată în stare gravă