in

Accident suspect la Pisa, româncă lovită și târâtă de mașina iubitului italian, spitalizată în stare gravă

O mamă româncă de 30 de ani a fost lovită și târâtă cu mașina iubitului ei într-un accident considerat suspect de poliția din Italia. Tânăra a fost spitalizată în stare gravă. Tânăra româncă, stabilită în Pisa, a fost adusă la spital cu multiple fracturi la nas, la mandibulă și coaste și cu fața umflată.

Logodnicul ei, un italian în vârstă de 30 de ani, a spus medicilor că a fost un accident. Presa italiană, citată de observator.tv, scrie că românca și-a prins haina de ușa mașinii, iar italianul nu a observat. Tânăra a fost trasă sub automobil și târâtă câțiva metri.

Italianul spune că tot el a salvat-o. Situația a evoluat dramatic însă a doua zi, când fiica româncei, de asemenea, a fost spitalizată. Chiar mama româncei a făcut plângere la poliție, acuzându-și logodnicul că i-a lovit fata, într-un moment de furie și că, înaintea accidentului, ea și italianul au avut o dispută.

În urma plângerii, carabinierii italieni au deschis o anchetă pentru a verifica dacă accidentul a fost comis intenționat de bărbat. Logodnicul este cercetat pentru provocarea de leziuni grave. Anchetatorii italieni cred, în urma rezultatelor preliminare, că a fost totuși vorba despre un accident nefericit, nu de un act intenționat. Cercetările însă continuă.

Româncă de 32 de ani, moartă în accident de circulație în apropiere de Bologna, impact violent pe contrasens cu o mașină

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italianul care i-a dat foc unei românce la Salerno, găsit mort în celulă, risca închisoare pe viață

Sute de români prezenți la ceremonia de sfințire a bisericii ortodoxe române din orașul Valeggio sul Mincio