in

Crimă oribilă în Campania: un bărbat și-a ucis fratele, l-a decapitat aruncându-i capul de pe balcon

Un bărbat de 59 de ani din Campania și-a ucis fratele în vârstă de 65 de ani în timpul unei dispute și apoi l-a decapitat aruncându-i capul de pe balcon. Autorul a fost arestat și interogat, în timp ce motivul disputei este încă neclar. Frații au avut în trecut în mod regulat dispute violente.
>>> Italia, tentativă de furt în casa unui măcelar, acesta înjunghie doi hoți, apoi e arestat: ”Este o crimă”

L-a decapitat aruncându-i capul de pe balcon

O ceartă între doi frați s-a transformat într-o crimă brutală la periferia orașului Napoli din sudul Italiei. În comuna Pannarano, un bărbat în vârstă de 59 de ani l-a înjunghiat mortal și l-a decapitat pe fratele său Benito, în vârstă de 65 de ani, miercuri seara, potrivit poliției. Autorul, Annibale M., a aruncat apoi capul tăiat de la balcon pe stradă, potrivit rapoartelor.

Potrivit presei italiene, scena a fost văzută de mai mulți vecini. Presupusul făptuitor a fost arestat și interogat. Încă nu este clar motivul pentru care a izbucnit bătaia. Potrivit primelor informații furnizate de anchetatori, cei doi frați, Annibale și Benito, locuiau din nou împreună sub același acoperiș în casa familiei de ceva timp. Pensionarul Benito se întorsese în casa familiei după moartea soției sale în urmă cu câțiva ani, unde dorea să își petreacă restul vieții.
>>> Român de 36 de ani, arestat pentru crimă la L’Aquila. Împreună cu un cubanez, a ucis un italian de 59 de ani

Polițiștii s-au confruntat cu o scenă macabră

Miercuri seara, în jurul orei 22.00, a izbucnit din nou o ceartă violentă, pe care vecinii au putut să o observe de pe balcon. În urma infracțiunii, fratele mai mic a sunat din proprie inițiativă la poliție. El s-a baricadat apoi în casă, dar apoi a deschis voluntar ușa polițiștilor.

Polițiștii s-au confruntat cu o scenă macabră: corpul bărbatului de 65 de ani era mutilat de numeroase lovituri de cuțit, iar capul îi lipsea. Presupusul autor se află acum în arest. Potrivit presei italiene, între frați ar fi existat mai multe certuri în trecut.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Etna și Stromboli erup în același timp. Coincidență? Sau urmează ceva mai grav?

Mașina lovește zidul, o fetiță de 3 ani moare. Tatăl, care nu avea permis de conducere, băuse prea mult