in

Mașina lovește zidul, o fetiță de 3 ani moare. Tatăl, care nu avea permis de conducere, băuse prea mult

Fetiță de 3 ani moare în accident chiar lângă Palermo. Bărbatul, soția și fratele mai mic al victimei au fost nevătămați. Mașina nici măcar nu era asigurată. O fetiță de trei ani, Aurora, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30 într-un accident de mașină în via Natta din Villabate, la periferia orașului Palermo.

Fetiță de 3 ani moare în accident

Micuța călătorea în familia Volkswagen Polo condusă de tatăl ei în vârstă de 40 de ani, care s-a constatat că avea o alcoolemie mai mare decât limita legală și fără permis de conducere. După o curbă, bărbatul a pierdut controlul autovehiculului, care s-a izbit de un zid fără să mai existe alte vehicule implicate.

Accident grav în Umbria: româncă de 58 de ani decedată, soțul ei italian în stare critică

Din primele cercetări ale carabinierilor companiei Misilmeri, bărbatul avea o alcoolemie mai mare decât limita de 0,50 miligrame pe litru, după ce îi fusese retras permisul de conducere, iar mașina nu avea asigurare. Șoferul, soția sa și fratele geamăn al victimei au fost răniți în accident, informează AGI.

Șofer român de camion, mort în accidentul din Peschiera del Garda. Costel Blănaru avea 53 de ani

Bărbatul de 40 de ani ar putea fi acuzat de ucidere rutieră. Pentru a constata dinamica, anchetatorii examinează și analiza imaginilor din unele sisteme de supraveghere video. Pe lângă carabinieri, la fața locului s-au aflat și sanitarii de la 118. Procurorul de serviciu a dispus ridicarea cadavrului și autopsia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
crima napoli

Crimă oribilă în Campania: un bărbat și-a ucis fratele, l-a decapitat aruncându-i capul de pe balcon

Șoc la Ponza, italian de 30 de ani intră în casa vecinilor și violează o româncă de 16 ani: este cercetat, dar liber