in

Șofer român de camion, mort în accidentul din Peschiera del Garda. Costel Blănaru avea 53 de ani

Accident mortal între două camioane, în urma căruia au murit ambii șoferi. Costel Blanaru, în vârstă de 53 de ani, și Roberto Renzo Leita, în vârstă de 65 de ani, sunt cele două victime. Tragicul accident s-a produs în această dimineață de-a lungul drumului regional SR 11 la intersecția cu Rovizza din Peschiera del Garda. Două femei au fost rănite în același accident.

Român de 26 de ani moare într-un accident de motocicletă la Casaleone, s-a ciocnit cu o mașină

Roberto Renzo Leita și Costel Blanaru erau angajați ai două companii din Trentino, Ala și Lavis. Tragicul accident s-a produs în această dimineață de-a lungul drumului regional SR 11 la intersecția cu Rovizza din Peschiera del Garda. Dinamica și responsabilitățile sunt investigate de poliție. A fost un accident teribil frontal între două vehicule grele în care a fost implicată și o mașină, scrie Il Dolomiti.

Tragedia a avut loc la scurt timp după ora 7 dimineața, pompierii au sosit din Bardolino și Verona cu trei vehicule și 12 operatori, au stins incendiul care a implicat unul dintre vehiculele grele și mașina și l-au extras pe unul dintre șoferii vehiculelor grele, în timp ce celălalt fusese proiectat afară din impact.

Din păcate, în ciuda eforturilor de salvare, personalul medical Suem a fost nevoit să declare decesul celor doi șoferi de camion. Două femei care călătoreau în mașina mică implicată nu au fost rănite grav..

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]

Român de 26 de ani moare într-un accident de motocicletă la Casaleone, s-a ciocnit cu o mașină

consulat sardinia

Ministerul Afacerilor Externe confirmă – românii din Sardinia vor avea oficiul lor consular la Cagliari