in

Accident grav în Umbria: româncă de 58 de ani decedată, soțul ei italian în stare critică

Accident grav în Umbria: româncă de 58 de ani decedată – Un grav accident rutier s-a produs în după-amiaza zilei de 24 iunie 2024, între Costano și Bettona, provocând moartea unei femei și rănirea gravă a partenerului ei. Accidentul a avut loc în jurul orei 16.15 de-a lungul drumului care leagă Costano di Bastia Umbra de Passo di Bettona.

Italia, român ucis de un camion pe autostradă, se oprise să ajute o familie căreia i se defectase mașina

Potrivit informațiilor furnizate de pompieri, o femeie de 58 de ani de naționalitate română și-a pierdut viața. Victima se afla în mașină împreună cu soțul ei, un cetățean italian în vârstă de 61 de ani, care conducea vehiculul. Bărbatul, care a fost grav rănit, a fost transportat cu cod roșu la Santa Maria della Misericordia din Perugia cu ajutorul ambulanței aeriene Nibbio.

Accidentul a fost descris ca fiind independent: mașina a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se în porțiunea dintre via Assisi și via San Simone. Pompierii echipei Assisi au intervenit cu promptitudine la locul accidentului, reușind să-i scoată pe cei doi ocupanți din autovehiculul distrus. În ciuda încercărilor de salvare, femeia a murit pe loc.

Italia, șofer român de TIR, găsit mort în cabină, camionul staționa de câteva ore în parcare

Drumul a fost imediat închis circulației pentru a permite intervenția salvatorilor. La fața locului a ajuns și o ambulanță de la 118, două patrule de la Carabinieri și două de la poliția locală Bastia Umbra, care gestionează traficul rutier și sprijină operațiunile de salvare, informează Bastia Oggi.

Cauzele accidentului sunt în prezent cercetate, dar primele informații indică faptul că mașina ar fi părăsit carosabilul și a ajuns pe un terasament. Impactul a provocat răsturnarea completă a vehiculului. Autoritățile competente fac cercetări pentru a clarifica dinamica exactă a celor întâmplate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.6]
capri

Insula Capri a interzis pentru o zi debarcarea turiştilor, localnicii se tem de prejudicii de imagine: ”Se poate agrava”

Robert Nica, temutul lider interlop român, a fugit în Italia pentru a evita pușcăria