in

L-a ucis pe bătrânul pe care trebuia să-l îngrijească, badantă condamnată la 23 de ani de închisoare la Agrigento

L-a ucis pe bătrânul pe care trebuia să-l îngrijească, condamnată la 23 de ani de închisoare. Dana Mihaela Nicoleta Chita găsită vinovată de uciderea lui Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, sugrumat în casa sa din Palma di Montechiaro.
>>> Bătrân ucis în Sicilia, îngrijitoarea arestată fusese deja condamnată în România pentru furt din locuințe

L-a ucis pe bătrânul pe care trebuia să-l îngrijească

Judecătorii Curții de Apel din Palermo au confirmat pedeapsa de 23 de ani de închisoare pentru Dana Mihaela Nicoleta Chita, o româncă de 26 de ani, găsită vinovată de uciderea lui Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, sugrumat în locuința sa din Palma din Montechiaro (Agrigento). După ce l-a ucis, femeia i-a furat și puținele economii și mașina.

Femeia a fost arestată pe 20 noiembrie 2020, la câteva luni după crima survenită în noaptea dintre 11 și 12 iulie. Bătrânul nu numai că o angajase ca îngrijitoare, dar îi promisese că se va căsători cu ea și îi va lăsa averea moștenire.

Femeia, care ar fi acţionat cu alţi complici neidentificaţi, l-a sugrumat şi ucis după ce l-a imobilizat cu bandă adezivă pe care au fost găsite urme ale ADN-ului acuzatei, scrie Il Giornale di Sicilia.
>>> A bătut-o pe bătrâna îngrijită, cauzându-i o hemoragie cerebrală fatală: badantă condamnată la Florența

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Riccardo Iovino, EdiliziAcrobatica - boală bruscă

Doliu în lumea afacerilor din Italia: Riccardo Iovino moare după o boală bruscă, avea doar 58 de ani

copil pierdut autostrada

Italia, eveniment incredibil pe Autostrada A1: o familie și-a uitat copilul într-o parcare, părinții nu au observat lipsa