in

Bătrân ucis în Sicilia, îngrijitoarea arestată fusese deja condamnată în România pentru furt din locuințe

Îngrijitoarea română de 26 de ani arestată în legătură cu moartea unui bătrân la Palma di Montechiaro, avea deja cazier când a venit să muncească în Italia. Era o hoață condamnată pentru furt din locuințe.

Dana Mihaela Nicoleta Chita, românca de 26 de ani originară din Cluj, rezidentă de mai mulți ani la Canicattì, fusese deja condamnată în România pentru furt. Dana Chita a fost arestată vineri dimineață cu acuzația de ucidere a lui Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, în Palma di Montechiaro, găsit mort în iulie acasă legat mâini și picioare, în casa căruia femeia a lucrat ca îngrijitoare pentru o singură zi.

După cum scrie Il Giornale di Sicilia, tânăra româncă a fost prezentată în fața judecătorului de instrucție al Tribunalului Agrigento, Luisa Turco, și a ales să nu răspundă la întrebările magistratului.

La final, judecătorul de instrucție nu a validat ordinul de detenție, dar a aplicat oricum măsura de arest preventiv în închisoare.

Prin urmare, femeia rămâne închisă în penitenciarul Di Lorenzo din districtul Petrusa, din Agrigento.

Tânăra este acuzată că, în luna iulie, l-a ucis pe bătrânul care o angajase ca îngrijitoare pentru o zi. Oamenii legii spun că femeia l-a torturat pe bătrân, ca să-i spună unde ţine banii. Românca a fost arestată şi se află la închisoarea din Agrigento.

Michelangelo Marchese, un bătrân de 89 de ani din Palma di Montechiaro, a fost găsit mort, cu mâinile şi picioarele legate, în apartamentul său din via Pietro Attardo. Se întâmpla în 11 iulie, anul acesta.

După ce a luat banii şi l-a omorât pe bărbat, românca a fugit cu maşina acestuia, pe care, ulterior, i-a dat-o unui cunoscut ca să scape de ea. Doar că individul nu a dus autoturismul la casare, ci l-a păstrat.

Poliţiştii au recuperat maşina şi au găsit probe care o acuză pe româncă. 

Românca a fost arestată şi se află la închisoarea din Agrigento.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
papa francisc masca

Papa Francisc îi critică pe cei care refuză să poarte mască: «Sunt incapabili să iasă din mica lor lume de interese»

Un nou derapaj al consilierului anti-români din Pavia: „Trăiască selecția naturală făcută de Covid”