in

Un nou derapaj al consilierului anti-români din Pavia: „Trăiască selecția naturală făcută de Covid”

Fraze șoc pronunțate de un consilier local din Pavia, care deja s-a remarcat, atacându-i pe români, despre care a spus că „au copii care locuiesc în canalizarea din București”.

Niccolò Fraschini (din lista civică de dreapta Pavia Prima) a revenit în prim plan cu o nouă frază șoc, scrie Tgcom24.

„Până acum, cred că plângerile pentru victime au plictisit mulți italieni, pentru a salva câteva mii de bătrâni, stricăm viața multor tineri”.

Consilierul majorității municipiului Pavia, Niccolò Fraschini (Pavia Prima), a creat o furtună de reacții, după ce a publicat această postare șoc pe Facebook, care a stârnit indignare și controverse, cu care solicită redeschiderea Italiei.

Fraschini s-a apărat, vorbind despre instrumentalizarea postării.

Postarea, care a apărut pe rețeaua sa socială, s-au încheiat cu fraza „e momentul pentru redeschidere, Trăiască Darwin!”, laudând selecția naturală, esența studiilor omului de știință și biolog englez.

Fraschini s-a apărat vorbind despre „instrumentalizare” și „fraze extrapolate din context”, declarând „apropiere de vârstnici”.

În trecut, pe pagina sa de Facebook îi stigmatizase pe napoletani care „au gunoi pe străzi și ne dezgustă”, pe francezi, „care nu au bideu” și pe români, „care au copii care locuiesc în canalizarea din Capitală „.

„Noi, lombarzii, suntem jigniți de oameni care periodic trăiesc în gunoaie (napolitani și similari), de persoane care nu au bideu (francezi) și de oameni a căror capitală (București) are canalele populate de copii abandonați. De la aceste persoane nu acceptăm lecții de igienă: stați liniștiți, când totul se va termina, rolurile se vor inversa», a scris Fraschini în martie pe Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bătrân ucis în Sicilia, îngrijitoarea arestată fusese deja condamnată în România pentru furt din locuințe

De duminica viitoare intră în vigoare noua versiune a rugăciunii ”Tatăl Nostru”, iată ce modificare va avea