in

La Spezia, român arestat după ce a refuzat să poarte masca în autobuz, a spart un geam și a făcut un scandal monstru

Un român a fost reținut în Italia, după ce a refuzat să poarte masca de protecție în autobuz. Mai mult de atât, el făcut un scandal monstru și a spart un geam. Incidentul s-a petrecut miercuri, 27 mai, în jurul orei 21.00, în apropiere de Piazza Brin din localitatea La Spezia, din regiunea Liguria (Italia), relatează La Nazione.

Cetățeanul român, în vârstă de 35 de ani, a vrut să urce într-un autobuz din La Spezia (nordul Italiei, 90.000 de locuitori) fără masca de protecție, însă șoferul i-a atras atenția că acest lucru nu este posibil. Beat și enervat peste culme, tânărul a făcut un scandal monstru: a blocat mașina în stație și a spart luneta autobuzului.

Românul a încercat să se facă nevăzut, însă a fost pus la pământ de un tânăr care trecea prin zonă și a fost reținut până la sosirea carabinierilor. Bărbatul a fost dus la sediul Poliției. El va fi cercetat în stare de libertate pentru întreruperea unui serviciu public, întrucât cursa de autobuz a fost întreruptă, precum și pentru daune materiale provocate.

Situația românului va fi examinată și de Oficiul pentru Imigrație. În Liguria, purtarea măștii de protecție e obligatorie în mijloacele de transport în comun.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Tragedie la Agrigento, româncă însărcinată, a murit la spital lăsând în urmă patru copii, organele i-au fost donate

Palermo, româncă arestată, era beată și o bătea pe bătrâna de 89 de ani de care trebuia să aibă grijă