in

Tragedie la Agrigento, româncă însărcinată, a murit la spital lăsând în urmă patru copii, organele i-au fost donate

O româncă în vârstă de 29 de ani, care era însărcinată, a murit în orașul Arigento, Sicilia,  după ce a ajuns la spital în stare gravă, cu o hemoragie puternică. Deși medicii au băgat-o direct în sala de operații și au încercat să-i stopeze hemoragia, aceasta n-a mai putut fi salvată. Femeia era însărcinată în primul trimestru, astfel că și fătul a murit. În urma ei au rămas, însă, patru copii care o așteptau acasă, scrie a1.ro. Vor ști, însă, că mama lor a salvat alte vieți, întrucât organele i-au fost donate.

Femeia, care era însărcinată în primul trimestru, a ajuns la spital în cursul nopții de joi, 21 mai, la spitalul din Licata cu o hemoragie. Medicii au hotărât că era necesară o intervenție chirurgicală abdominală, dar condițiile tinerei mame s-au agravat din cauza unui edemul cerebral. După câteva ore s-a decis transferul la spitalul din Agrigento, dar femeia a murit la scurt timp după ce a fost internată la terapie intensivă. Soțul femeii a decis, însă, ca organele să-i fie donate, ajutând astfel la salvarea altor vieți.

Parchetul a demarat o anchetă cu acuzația de omor din culpă, deocamdată împotriva unor persoane necunoscute, până ce responsabilitățile vor fi individuate și atribuite.

De asemenea, o autopsie va stabili circumstanțele în care a murit femeia, care era mama a patru copii.

Procurorul a solicitat comisiei de specialiști să verifice pe baza fișei medicale care a fost cauza exactă a decesului și dacă femeia suferea de boli preexistente. De asemenea se anchetează pentru a se stabili dacă decesul ar putea fi atribuit activității personalului sanitar care a avut grijă de ea, în urma unor acte de imprudență, neglijență sau imperiozitate. Procurorul mai dorește să afle „dacă un diagnostic rapid și corect i-ar fi putut salva viața”.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/rares-bogdan-acuza-sunt-romani-care-muncesc-in-conditii-revoltatoare-in-austria-si-italia/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Conflict între clanuri de romi români în Italia, femeie amenințată: „Trebuie să ne dai 50 de mii de euro”. Patru arestări la Bassano

La Spezia, român arestat după ce a refuzat să poarte masca în autobuz, a spart un geam și a făcut un scandal monstru