in

Ladispoli, și-a surprins partenerul cu o altă femeie și s-a răzbunat dând foc la patul în care i-a găsit pe cei doi, s-a ales însă cu dosar penal

O româncă în vârstă de 48 de ani din Italia a fost arestată de către carabinieri, sub acuzaţia de distrugere prin incendiere. Revoltată că partenerul său o înşeală, femeia a incendiat patul în care i-a surprins în flagrant pe cei doi amorezi.

Potrivit presei italiene, femeia locuia de mai mulţi ani împreună cu partenerul său într-o baracă abandonată dintr-o tabără de persoane fără adăpost din Ladispoli, zona Romei. Sâmbătă, 14 noiembrie, românca şi-a surprins concubinul cu o altă femeie în pat, motiv pentru care a decis să se răzbune pe bărbatul infidel, scrie publicaţia Roma Today.

Pe moment nu a reacţionat violent, însă câteva ore mai târziu, profitând de absenţa partenerului, a incendiat patul în care cei doi şi-au consumat aventura amoroasă. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, pompierii sosiţi la faţa locului reuşind să stingă flăcările în scurt timp.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Azilul groazei, condus de o româncă la Bologna, patru arestări. Bătrâni hărțuiți și umiliți: „Vine moartea, nu vin rudele tale”

victor micula

Aroganţele fiului unui milionar român: S-a filmat în timp ce își spală roțile bolidului de lux cu șampanie scumpă