Menu
in

L’Aquila, 6 copii secerați de o mașină scăpată de sub control. Un băiețel mort și o fetiță româncă în stare gravă

Știri Italia – L’Aquila, 6 copii secerați de o mașină scăpată de sub control. Un băiețel mort și o fetiță româncă în stare gravă.

Tragedie la o grădiniță din L’Aquila. O mașină aflată în pantă, scapă de sub control și lovește 6 copii, provocând moartea unui dintre ei și rănirea gravă a unei fetițe dintr-o familie de români. Ceilalți patru copii sunt și ei internați la spital, scrie Il Messaggero.

Accidentul se pare că s-a produs în urma neglijenței unei femei care a parcat mașina în pantă, fără a trage frâna de mână, ci doar blocând-o în viteză. Un copil al femeii, rămas în mașină, a atins din greșeală maneta de viteze și a provocat deplasarea necontrolată a vehiculului.

Italia, două românce, mamă și fiică, hărțuite de mai bine de un an de un conațional, carabinierii l-au reținut pe bărbat

L’Aquila, 6 copii secerați de o mașină scăpată de sub control

În vârstă de 38 de ani, femeia de naționalitate bulgară, acum cercetată pentru omor rutier, este acuzată că și-a lăsat mașina nesupravegheată în incinta grădiniței și creșetei 1 Maggio din via Salaria Antica Est, L’Aquila.

Vehicul a coborât fără control pe o porțiune de drum foarte abruptă și a călcat șase minori care se jucau în grădină, provocând moartea lui Tommaso D’Agostino, în vârstă de 4 ani, și rănirea altor cinci.

Printre aceștia se numără și o fetiță de patru ani și jumătate, născută la L’Aquila cu părinți de naționalitate română, care se află în continuare într-un spital din Roma, cu prognostic rezervat.

Băiatul le-a spus părinților săi că el a fost cel care a mișcat din greșeală maneta de viteză, detaliu care va trebui povestit și de această dată procurorului care se ocupă de dosar. În timpul interogatoriului de alaltăieri, femeia a declarat că nu a acționat frâna de mână, dar a fost sigură de treapta de viteză, introdusă înainte de a coborî din mașină.

Femeia în vârstă de 38 de ani a mai explicat că, pe lângă faptul că a încercat să frâneze mașina cu mâinile goale, a reușit să se dea la o parte în ultima secundă pentru a nu fi călcată. Își amintește clar strigătul fiului ei care se afla în mașină. Copilul de 12 ani a reșit să se arunce în afara mașinii, lovindu-se la cap.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.5]
Exit mobile version