Menu
in

Latina, arestați un român și iubita lui italiană, au sărit la bătaie la polițiștii care veniseră să îi despartă pentru că se certau

Un român de 24 de ani a fost reţinut în Italia, alături de iubita sa, după ce au sărit împreună să-i bată pe poliţiştii veniţi să-i despartă când se certau.

Întreaga poveste s-a petrecut într-un apartament pe care cei doi l-ar fi închiriat în localitatea Latina, din regiunea Lazio. Conform Il Messaggero, citat de observator.tv, românul şi iubita lui italiană se certau în momentul în care vecinii lor s-au temut de ce este mai rău şi au solicitat intervenţia poliţiei.

La faţa locului şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie, însă intervenţia nu a avut rezultatul scontat. Nu numai că cei doi tineri nu s-au liniştit, ba chiar şi-au unit forţele şi au sărit să-i bată pe poliţişti.

În cele din urmă, românul şi iubita lui au fost încătuşaţi şi duşi la secţie, petrecându-şi noaptea în arest. Vor fi totuşi cercetaţi în stare de libertate, în ciuda faptului că sunt cunoscuţi de forţele de ordine pentru scandalurile provocate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version