in

Latina, arestați un român și iubita lui italiană, au sărit la bătaie la polițiștii care veniseră să îi despartă pentru că se certau

Un român de 24 de ani a fost reţinut în Italia, alături de iubita sa, după ce au sărit împreună să-i bată pe poliţiştii veniţi să-i despartă când se certau.

Întreaga poveste s-a petrecut într-un apartament pe care cei doi l-ar fi închiriat în localitatea Latina, din regiunea Lazio. Conform Il Messaggero, citat de observator.tv, românul şi iubita lui italiană se certau în momentul în care vecinii lor s-au temut de ce este mai rău şi au solicitat intervenţia poliţiei.

La faţa locului şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie, însă intervenţia nu a avut rezultatul scontat. Nu numai că cei doi tineri nu s-au liniştit, ba chiar şi-au unit forţele şi au sărit să-i bată pe poliţişti.

În cele din urmă, românul şi iubita lui au fost încătuşaţi şi duşi la secţie, petrecându-şi noaptea în arest. Vor fi totuşi cercetaţi în stare de libertate, în ciuda faptului că sunt cunoscuţi de forţele de ordine pentru scandalurile provocate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român ars de viu într-un incendiu care a cuprins rulota în care dormea, într-o parcare din Roma

România are printre cele mai mici alocaţii pentru copii. Guvernul vrea să blocheze majorarea acestora