in

Român ars de viu într-un incendiu care a cuprins rulota în care dormea, într-o parcare din Roma

Un român din Italia a murit ars de viu într-un incendiu care a cuprins mai multe rulote, într-o parcare din Roma. Trupul carbonizat al victimei a fost găsit de pompieri. Cauzele incendiului sunt necunoscute. Anchetatorii italieni bănuiesc că focul a pornit accidental și s-a extins. Ei nu exclud însă și alte ipoteze.

Incendiul a cuprins 5 rulote aflate într-o parcare din Piața 12 Octombrie din Ostiense, un cartier din Roma. Alertați, pompierii italieni au intervenit. În timpul operațiunii, au găsit într-o rulotă trupul carbonizat al unui român de 50 de ani.

Potrivit Il Messaggero, citat de observator.tv, în parcul de rulote locuiau oameni fără adăpost, iar condițiile în care trăiau erau insalubre. Românul care a pierit în incendiu nu era proprietarul rulotei în care a fost găsit. Rulota aparținea unei alte persoane, care l-a lăsat pe bărbat să locuiască acolo.

Polițiștii italieni așteaptă rezultatele autopsiei, pentru a putea trage o concluzie privind cauzele tragediei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Monza, accident mortal cu motocicleta, un tânăr român de numai 24 de ani a murit în urma impactului cu un autoturism

Latina, arestați un român și iubita lui italiană, au sărit la bătaie la polițiștii care veniseră să îi despartă pentru că se certau