in

Monza, accident mortal cu motocicleta, un tânăr român de numai 24 de ani a murit în urma impactului cu un autoturism

Tragedie românească în Italia, acolo unde, în după-amiaza zilei de ieri, un tânăr de numai 24 de ani a murit într-un groaznic accident de motocicletă. Nenorocirea s-a produs puţin după ora 18.00, în localitatea Limbiate, în apropiere de Monza.

Robert Constantin Ciorcilă conducea o Yamaha T-Max când, la intersecţia străzilor Pellico şi Turati, s-a izbit de un autoturism. Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, la volanul maşinii se afla un bărbat de 46 de ani, rezident în aceeași localitate, care a scăpat fără nicio rană.

Din nefericire, tânărul român a murit la scurt timp după accident, din cauza rănilor grave. El a fost transportat cu elicopterul la spitalul San Gerardo din Monza, însă efortul medicilor a fost zadarnic, acesta sfârşind pe patul de spital.

Acum, poliţia italiană face cercetări pentru a afla dinamica accidentului. Martorii spun că impactul între mașină și motocicleta condusă de Robert a fost extrem de puternic, iar românul izbindu-se de bordură după impact.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Unchiul arestat pe aeroportul din Fiumicino, copil de 13 ani, rămas singur în seara ajunului de Crăciun, ajutat de familia unui polițist

Român ars de viu într-un incendiu care a cuprins rulota în care dormea, într-o parcare din Roma