in

Unchiul arestat pe aeroportul din Fiumicino, copil de 13 ani, rămas singur în seara ajunului de Crăciun, ajutat de familia unui polițist

Un copil de 13 ani, originar din R. Moldova, a rămas singur pe aeroportul Fiumicino, din Italia. Aceasta după ce, unchiul care îl însoțea a fost reținut de oamenii legii. Copilul și-a petrecut seara ajunului de Crăciun alături de familia unui polițist, scrie presa din Italia, citată de agora.md.

Cazul s-a întâmplat pe aeroportul Fiumicino, din Italia. Copilul, însoțit de unchiul său, mergeau în vizită la bunica, în unul din satele din sudul Italiei. 

La momentul verificării actelor, bărbatul a fost reținut de Poliția de Frontieră, fiindu-i incriminate un șir de furturi, pentru care acesta ar putea ispăși o pedeapsă de aproape 6 luni, informează sursa citată.

Drept rezultat, copilul a rămas singur în aeroport. Polițiștii, însă, s-au mobilizat și au pregătit și daruri pentru copil. Aceștia au decis ca băiatul să petreacă seara de ajun alături de familia unuia dintre polițiști. Este de menționat că fapta a fost posibilă prin acordul Serviciului Social local și nemijlocit a mamei, care urma să-l ia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Aerul din București este la fel de poluat ca cel din Sydney, oraşul autralian afectat de incendii masive

Monza, accident mortal cu motocicleta, un tânăr român de numai 24 de ani a murit în urma impactului cu un autoturism