in

Latina, şi-a ucis mama, apoi a împuşcat chiriaşii români

Un dezechilibrat italian a ucis trei oameni la Latina. Mai întâi şi-a ucis mama, Norina Landero, 68 de ani, apoi a mers în casa care aparţinea tatălui său, unde stătea cu chirie o familie de români. Acolo a împuşcat-o mortal pe Elena Tudosa, 45 de ani, şi l-a rănit grav la cap pe fiul acesteia, Andrei Gabriel Bogdan, de 21 de ani, care a murit apoi la spital.

Alte două persoane au fost rănite uşor. Acesta este bilanţul faptelor care au avut loc sâmbătă, 21 decembrie, în localitatea Latina, la circa 80 de km de Roma.

Autorul crimelor este Roberto Zanier, 35 de ani, fost agent de securitate privată (guardia giurata). A ucis cu pistolul Astra de calibru 38 pe care îl deţinea legal. A fost arestat la patru ore de la fapte, în timp ce umbla fără ţintă pe un câmp de la Borgo Montello, lângă Latina.

Norina Londero, Florin Dumitrache, Elena Tudosa şi Andrei Gabriel Bogdan (foto tgcom24)

Conform reconstituirii forţelor de ordine, asasinul şi-a ucis mai întâi mama, Norina Landero, de 68 de ani, în jurul orei 4.30 dimineaţa.

Apoi la ora 6.30 s-a dus la periferia oraşului, la vila din proprietatea tatălui său, în subsolul vilei, unde locuia familia de români, cu care s-ar fi certat din cauza unei întârzieri la plata chiriei.

A omorât-o pe femeie, l-a rănit grav pe fiul acesteia, Andrei Gabriel, şi a reuşit doar să-i rănească pe celălalt fiu al femeii, Constantin Radu, şi pe partenerul acesteia, Florin Dumitrache, 36 de ani. Celălalt fiu a povestit: „Sunt viu ca prin miracol, a îndreptat arma spre mine şi a tras, dar arma s-a blocat”. Cei doi fii ai Elenei sosiseră la Roma pentru a petrece Sărbătorile cu mama lor.

Apoi a fugit. La interogatoriu, asasinul a motivat astfel uciderea mamei sale: „Am ucis-o în somn, voiam să o salvez de sfârşitul lumii”. Declaraţiile sale sunt confuze, evidenţiind o stare psihologică problematică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marinela Irimia se afirmă în „alta moda”: „Imposibilul nu a făcut altceva decât să mă provoace”

„Aveţi tradiţii minunate de Crăciun”, ce spun italienii care au ascultat colinde la Accademia di Romania