in

Leffe (Bergamo), muncitor român grav rănit la locul de muncă, riscă amputarea brațului

Transportat cu elicopterul la spitalul Papa Giovanni din Bergamo, are 41 de ani și lucrează pentru fabrica Warmor din Leffe din 2008.

Accident grav la locul de muncă la compania Warmor din Leffe (Bergammo), o companie din sectorul textil care are mai multe fabrici.

Accidentul a avut loc pe 4 mai, în jurul orei 16.50, în sediul central din via Stadio 20, unde un muncitor român de 41 de ani și-a prins brațul în mecanismul unei mașini pentru producerea de țesături.

Cadoneghe: Cetățenie italiană pentru familia unui muncitor român mort într-un accident de muncă îngrozitor

Cauzele incidentului nu sunt clare, angajatul a fost grav rănit la brațul drept: aproape că și-a pierdut cunoștința în timp ce colegii săi au dat alarma pentru ajutor, potrivit Bergamo News.

Personalul medical de la 118 a ajuns la fața locului cu elicopterul, pentru a accelera timpul de transport la spital, care a avut loc cu cea mai mare urgență.

Muncitorul este în afara pericolului de moarte, dar medicii evaluează amputarea brațului.

Muncitorul român, rezident în Fiorano al Serio, este angajat la Warmor din 2008. Tehnicienii Departamentului de Prevenire Ats din Bergamo au intervenit, pentru a stabili cauzele accidentului și a verifica în ce context este s-a întâmplat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italian de 71 de ani, înșelat de o româncă ce-i promisese că se mărită cu el: și-a vândut casa din Milano și a trimis și 780.000 de euro femeii

Arezzo, moare la 69 de ani după prima doză de Pfizer, procurorii au deschis un dosar și au ordonat autopsia