in

Arezzo, moare la 69 de ani după prima doză de Pfizer, procurorii au deschis un dosar și au ordonat autopsia


A murit la vârsta de 69 de ani, la două zile după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer. O anchetă a procuraturii din Arezzo este acum deschisă asupra cazului pentru a face lumină deplină.

Tragedia a avut loc într-o localitate din Valdarno și ieri a fost efectuată o autopsie pe corpul bărbatului, care va trebui să clarifice cauzele exacte ale decesului și dacă a fost o reacție adversă la vaccin.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani – scrie Corriere di Arezzo – primise prima doză de Pfizer marți, 27 aprilie, la Montevarchi, după ce a făcut programare online.

După vaccin, a acuzat tulburări, tremur în tot corpul, până când situația s-a precipitat în noaptea dintre joi și vineri, cu moartea survenită acasă pe 30 aprilie.

În urma plângerii membrilor familiei, activitățile sistemului judiciar au început cu un dosar deschis de procurorul adjunct Julia Maggiore. Procurorul a dispus achiziționarea întregii documentații medicale referitoare la pacient, iar investigațiile sunt în desfășurare.

Autopsia a fost efectuată ieri după-amiază la spitalul Santa Maria della Gruccia din Montevarchi de către profesorul Marco Di Paolo de la secția de medicină legală a Universității din Pisa.

Bărbatul de 69 de ani nu părea să aibă o stare de sănătate precară înainte de injecție și situația generală nu intra în conflict cu vaccinarea.

Bătrână de 83 de ani, moare la 3 ore după vaccinul Pfizer la Rimini: se vindecase de Covid de câteva săptămâni

Ceea ce s-a întâmplat în corpul uman în orele următoare vaccinului trebuie studiat din punct de vedere criminalistic, dacă moartea bărbatului se încadrează în acel caz care, din milioane de vaccinați, este considerat statistic nerelevant sau dacă, în schimb, pe 28 și 29 aprilie, când au apărut tulburările, nu a fost făcut tot ce trebuia făcut de personalul medical: dacă simptomele, atribuite probabil vaccinului, aveau alte cauze și ar f trebuit acționat medical în mod diferit, scrie Il Messaggero.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Leffe (Bergamo), muncitor român grav rănit la locul de muncă, riscă amputarea brațului

spovedanie minora

Preot înregistrat când face avansuri unei minore, la spovedanie: «Când ţi-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit aşa prin biserică…»