in

Liderul “părinţilor separaţi” din Italia, a violat şi bătut două menajere românce, condamnat la şase ani şi opt luni

Şase ani şi opt luni de închisoare pentru că a abuzat de două menajere. Pe 20 noiembrie, Tribunalul din Pavia l-a condamnat pentru viol pe Alessio Inguanta, de 39 de ani, din Roncaro, celebru pentru că a condus asociaţia paveză „Padri negati”, care se ocupă de protecţia juridică a părinţilor separaţi.

Faptele de care este acuzat datează din 2012, abuzurile ar fi durat mai mult de un an. Inguanta a bătut şi ameninţat două femei, românce de treizeci de ani, umilindu-le şi maltratându-le. Le-a constrâns să se îmbrace cu haine deosebit de sumare, care lăsau expuse diferite părţi ale corpului, şi să aibă relaţii sexuale complete cu el împotriva voinţei lor.

Femeile au explicat anchetatorilor că erau constrânse să doarmă în poziţii incomode, sprijinite pe scaune. Una dintre ele a ajuns la spital fiindcă a fost lovită la faţă şi la cap de angajator pe timpul unei cerţi. Leziuni din fericire considerate uşoare – a primit un prognostic de vindecare de numai câteva zile – dar care au determinat-o apoi pe tânără să povestească forţelor de ordine cele întâmplate, exemplul fiind urmat de o colegă. Astfel Inguanta a fost arestat de carabinieri şi a ajuns după gratii. Procurorul a cerut pe timpul şedinţei de judecată o pedeapsă de opt ani şi jumătate.

Inguanta are precedente pentru rele tratamente în familie, în 2010 fiind condamnat în a doua instanţă la zece luni în încredinţarea serviciilor sociale. În acelaşi an în octombrie, Tribunalul pentru Minori din Milano i-a ridicat prin hotărâre provizorie încredinţarea celor trei fii, care la acea vreme aveau 7, 9 şi 12 ani.

În acea perioadă a început bătălia sa pentru a-i reînbrăţişa: a manifestat chiar şi în faţa palatului Regiunii, i-a scris lui Angelino Alfano, a fondat asociaţia „Padri negati” pentru a garanta solidaritatea părinţilor care aveau probleme legate de încredinţarea minorilor. Şi-a redobândit drepturile părinteşti după 159 de zile.

Sicilia, româncă de 20 de ani împușcată cu sânge rece de iubitul italian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vadim Tudor, nou atac asupra diasporei: „L-aţi votat pe Căpşună Vodă, mai bine v-aţi fi împuşcat”

Românii, executaţi silit fără judecată