in

Lodi, român bătut sub ochii a zeci de cetățeni înspăimântați. ”Scenă din Vestul Sălbatic”

Scene de violență extremă s-au consumat în centrul unei localități italiene, în prezența multor trecători, sub ochii a zeci de cetățeni înspăimântați. O bandă de agresori, înarmată cu bastoane, cuțite și săbii l-a bătut în mijlocul străzii pe un tânăr român de 25 de ani, în Piazza Caduti din Sant’Angelo Lodigiano, joi după-amiază. 

”O scenă din Vestul Sălbatic, care nu a mai fost văzută niciodată în micul oraș din Lodi”, au scris jurnaliștii de la Corriere della Sera. Victima, un român de 25 de ani, rezident la Villanterio, a fost blocat de mai multe mașini din care au coborât bărbați înarmați cu bâte, cuțite și săbii, apoi a fost înconjurat.

”Tânărului i-a fost aplicată o ”lecție”, în fața tuturor, acompaniată de tipete și lovituri”, a mai scris presa italiană.

Tânărul a rămas la pământ, cu vânătăi pe brațe și umeri și o rană provocată de o armă tăioasă. Rănitul a fost transportat la spitalul Maggiore din Lodi. Banda de bătăuși a dispărut.

Scena a fost înregistrată de unii trecători. Imaginile au fost apoi trimise de Consilierul pentru Securitate, Domenico Beccaria, către carabinierii de la Sant’Angelo care conduc ancheta.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A venit în Italia pe vremea când era nevoie de viză: ”Este a doua mea țară și mă simt foarte legată de ea”

Napoli, a XXX-a ediție a Universiadei de vară, concurează 86 de sportivi români