in

Lucca, român beat la volan, a lovit mortal un bărbat de 61 de ani, îngrijitor la școala din oraș

Un român de 38 de ani, stabilit în Italia, este acuzat că, la sfârşitul săptămânii trecut, a provocat un accident de circulaţie în urma căruia a murit Stefano Giovannelli, un îngrijitor la o şcoală din Lucca, oraş din Toscana. Moartea îngrijitorului a îndoliat o întreagă comunitate. Românul care a provocat accidentul mortal din Italia a fost plasat în arest la domiciliu.

Tragedia s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, când Giovannelli, 61 de ani, se plimba alături de soţia sa pe marginea drumului, în momentul în care a fost lovit de maşina condusă de românul de 38 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii.

Conform OggiScuola, citat de observatornews.ro, impactul a fost atât de puternic încât medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului de 61 de ani, iar ancheta a scos la iveală faptul că românul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a provocat accidentul.

În ciuda acestor aspecte, magistraţii au decis că românul din Italia poate să rămână în arest la domiciliu cel puţin până la finalizarea anchetei, când ar urma să se ia măsurile care se impun.

Moartea lui Giovannelli, survenită în urma accidentului a îndurerat o întreagă comunitate şi a provocat multă furie în mediul online, existând mulţi internauţi care solicită pedepsirea aspră a şoferului care a provocat accidentul.

În altă ordine de idei, reprezentanţii şcolii în care lucra bărbatul de 61 de ani au decis ca orele să înceapă cu un moment de reculegere în amintirea lui Giovannelli, un bărbat care era extrem de apreciat atât de copii, cât şi de reprezentanţii unităţii de învăţământ.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vasile Dâncu: „Acești oameni din diaspora și-au găsit în PSD, la un moment dat, un țap ispășitor”

Ambasadorul României la Vatican: «Aici, pe pământ străin, românii fac eforturi să-și păstreze limba, portul și obiceiurile»