in

Vasile Dâncu: „Acești oameni din diaspora și-au găsit în PSD, la un moment dat, un țap ispășitor”

Senatorul PSD de Cluj a vorbit într-o emisiune de televiziune despre erorile comise de fostele conduceri social-democrate la nivel de comunicare cu românii.

Liderul social democrat a afirmat că românii plecați în căutarea unui trai mai bun în afara granițelor țării au o părere eronată despre PSD, consecința unei comunicări deficitare din partea acestui partid și a mesajelor venite din partea altor partide care au indus în eroare și, astfel, mulți dintre ei au considerat PSD-ul un „țap ispășitor”.

«Aveți copii golani și neveste curve» este în opinia lui Ioan Rus doar o ”formulare nefericită”. Nici nu se gândește să-și dea demisia

„Noi ne-am luptat pentru libera circulație astfel încât românii să circule liber.

Plecarea lor este legată și de unele greșeli ale Partidului Social Democrat care nu a avut un mesaj clar în această direcție.

Revoltător. Ce cântă maneliștii la petrecerea PSD: ”Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea”

Ar fi putut să comunice mai bine. Pe de altă parte, și acești oameni din diaspora și-au găsit în PSD, la un moment dat, un țap ispășitor pentru că au primit mesaje din altă parte, ceea ce s-a văzut acum, la ultimele alegeri, când diaspora nu a mai votat dreapta românească, pentru că au văzut modul în care dreapta a gestionat începutul pandemiei”, a declarat Vasile Dîncu în platoul A7TV, la emisiunea „Față în față”, scrie Monitorul de Cluj.

Avion

Diaspora se întoarce în ţară de Paşte. Cât costă un bilet de avion pe ruta Italia-România

Lucca, român beat la volan, a lovit mortal un bărbat de 61 de ani, îngrijitor la școala din oraș