in

Lucca, român căzut de pe schelă, patronul italian i-a înscenat un accident auto

Un italian a înscenat un accident auto unui muncitor român care îi făcea reparații la casă. Incidentul a avut loc în septembrie 2014, la Capannori, în provincia Lucca, dar abia acum magistrații i-au dat dreptate românului.

Potrivit La Nazione, românul a căzut de pe acoperișul de pe care lucra, la 4 metri înălțime.

Din fericire a supraviețuit miraculos, dar cu fracturi grave la un picior și un braț. Însă, în loc să cheme ambulanța, proprietarul casei, ajutat de ceilalți muncitori, l-a urcat pe român (care între timp leșinase) într-o furgonetă și l-a dus câțiva kilometri distanță, lăsându-l la marginea drumului. A abandonat și bicicleta sa, ca să facă totul să pară un accident rutier.

Ulterior, el a sunat ambulanța, punându-l pe român să confirme povestea, ceea ce bărbatul a și făcut de teamă să nu rămână fără loc de muncă. Astfel, varianta oficială a fost că românul mergea pe bicicletă când a fost lovit de un șofer care a fugit de la locul accidentului.

Proprietarul casei a recurs la acest gest deoarece românul care lucra pe pe acoperișul casei nu avea echipament de protecție. Victima le-a spus, însă, adevărul polițiștilor, care au declanșat o anchetă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pensia din străinătate, salvare la bătrâneţe. Nu se poate beneficia până nu se îndeplineşte vârsta legală de pensionare legală în acel stat

Prins în flagrant că seda şi apoi viola pacientele: infirmierul român de la Padova, condamnat la 12 ani